Şimdi Ara

Boykot derken Starbucks zirve yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Pendik muhafazakar partilerin kalesidir bugün Pendik sahilde camii karşısında üçüncü Starbucks şubesi açıldı ve hepsi para basıyor âdeta benim anlamadığım İstanbul Pendik gibi muhafazakar semtlerde neden daha çok tercih ediliyor bu Starbucks?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boykot diyenler yüzünden daha çok gitti insanlar buna ben de dahil.

• Boykot bahane reklamı şahane

• ben bir sebep söyleyeyim geçen hafta yalıkavak marina'daydık otopark 800 lira ve tırstık bir yere oturmaya starbucks görünce huuu diye ilahi bir ses gelir ya öyle olduk oraya oturduk.Boykot derken Starbucks zirve yaptı ama orası hava limanı fiyatları gibiymiş ist'tekilerden daha pahalıydı ama yine de iyi dedik. böyle yer çok TR'de yani saçma sapan fiyatlarla karşılaşmak istemeyen tercih eder kötünün iyisi az çok fiyatı belli. bu durum şeye benziyor kuzen çin'e gitmiş bir saat çarşıda dolandıktan sonra mcdonalds görmüş o ilahi sesi o da duymuş ama onunki fiyattan değil börtü böcek köpek değil diye.Boykot derken Starbucks zirve yaptı franchise böyle bir şey ne olduğu belli.

• Pumpkin spice latte sezonu açıldı çünkü. Sıcak içmenizi öneririm ekimden sonra seneye gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 25 Eylül 2024; 15:17:55 >
  • Kola şekerden dolayı çok içmezdim mesela ama bu dökme mevzularından sonra içmeye başladım buzlu buzlu hatta bardağın %90'ı falan buz yapıyorum böyle muazzam 1 litrelik coca cola light 1 hafta gidiyor
    Böylece alkole ve reise vergi bayılmadan minimum maliyetle boykotumu da yapabilmiş oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Eylül 2024; 15:58:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boykot edenlerin iticiliği bence başarısızlığın en büyük nedeni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sözde boykot eden tayfa zaten hayatında hiç starbucksa gitmediği için tercih eden kişi sayısı normal olarak azalmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kahveleri güzel değil, karton bardakta kahve içilmez. kaliteli kahvecileri seçiniz.

• supreius S kullanıcısına yanıt

Soğuk kahveyi neyde içeceksin sürahide mi :)

• Boykot edenlerin elinde hiçbir veri yok. Şu an tek bir firmanın verisi var. Mercedes İsrail'e destek verdi. Milletin aldığı kahveyi arkasındaki kalabalığa güvenip dökenler, hadi mercedesleri de parçalayın yolda. Hadi deneyin bir topluca. McDonalds-Starbucks-Burger King'deki emekçi işçilerin işlerini zorlaştırmak ve şov yapmak rahat geliyor dimi. Borsaya açılmış şirketlere israile destek veriyor diye boş boş boykot edenlerin aklı ermiyor mu acaba. Bir çok savunma sanayi şirketimizinde israilli yatırımcısı var borsada. Bu BOYKOT saçmalığını bırakın artık.

Boykot derken Starbucks zirve yaptı

• Boykot diyen kitlenin saldırganlığı ve antipatikliği ters tepki yaptı. Bunlar 25 yıldır dindar baskı yaparak hiç olmadığı kadar çok ateist insan türettiler

• dün sivrihisardaki şoförler federasyonu dinlenme tesisinde de şubesini gördümBoykot derken Starbucks zirve yaptı 

• Boykot amerikada bile işe yaradı satışlar düştü zararı kapamak için fiyatları arttırdılar bu sefer boykot yapmayanlar da gitmeyi bıraktı, hisseler çakıldı ve ceo kovuldu. Ama türkiyede müşteride hiçbir eksilme görmedim. Eskisinden daha kalabalık bence. Uzun zamandır oturacak yer bulamadığım için gitmiyorum.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Hocam, Starbucks israili desteklemiyor ki. 7 Ekimden sonra çalişanlarindan birisi 7 Ekimi öven bir paylaşim yapmişti, Starbucksta kinamişti. Hamasi desteklemeyen israili destekliyordur mantiğindan hareket ediyorlar.

• ben boykot ederim, tarafımı belli ederim, kötülüğe karşı elinden gelen başka şeyler varsa onları da denerim. bu benim karakterimi gösterir. herkes kendi karakterinin gereğini yapar ve herkes zaten ölecek. ister ahirete veya Allah a inansın ister inanmasın. bomboş bir dünyaya kazık atmaya çalışsalar da herkes ölecek sonuçta. suan bunu okuyanlar 60 tane yaz mevisimini ya görecekler ya göremeyecekler. 80 seneye bizlerden eser kalmayacak, aynı bizden öncekilerden eser kalmadığı gibi. her koyun kendi bacagından asılır. ben insanlık görevimi yaparım, saglıksız bir kahve için karakterimi satmam.

• agalar bu boykot diye giden insancıkların çoğunun reklam yaptığını kimse inkar edemez. kendileri o sebepten gitmeseler bile öyle oldu. kahveleri basıp insanları uyaran bu başıboş insanlar filistine gönüllü gitselerdi ülkeye daha hayırları dokunurdu. Boykot derken Starbucks zirve yaptı 

• Kimse kimsenin kişisel boykotuna karışamaz, hatta bir adım ileri bu boykot organize de yapılabilir, hiç sorun yok.

Ama biz boykot ediyoruz deyip kahvesini içen müşterileri, çalışanları rahatsız edersen, elindeki "siyonist" telefonlarla şov yapıp, bunu sosyal medyada yayımlarsan konu "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"na döner. Ne senin inandırıcılığın ne de boykotunun ciddiyeti kalır.

Bu arada Starbucks boykottan elbette etkilendi, işini kaybeden çalışanlar, düşen cirolar nedeniyle kapanma saatleri 1 saat uzatılan şubeler oldu.

Ancak bir dönemdi, geçti. Sonuç itibariyle firmanın müdavim müşterisi bir şekilde kendisinin memnun ayrılması için çabalandığını hissediyorsa, firmadan vazgeçmesini gerektirir bir durum görmüyorsa kimsenin bu durumu eleştirme hakkı yok.

• Şu vahşiliğinizi bir de maharet gibi yazıyorsunuz etrafta gerçekten kötü bir zamandayız. BM yardım yolluyor insanlar koşuyor İsrail üzerlerine bomba atıyor çocukların ve kadınların vücutları parçalanıyor. Sen de koşa koşa bu adamların malını daha çok satın alıyorsun? Ateist olsan insanlıktan, müslüman olsan müslümanlıktan şu hareketi yapmaman lazım. Hadi yapıyorsun bari utan da ortalıkta söyleme.

Bu dünyanın çivisi kaymış biliyorduk da şöyle soğukkanlı şekilde yazmayın ve adeta övünmeyin bari.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.