Şimdi Ara

BOYKOT EDİLECEK DANİMARKA ÜRÜNLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ATB2006

Baska Markalar???

ahah..şaka mısın arkadaşım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

Provakasyona galeyana gerek yok. Orhan Pamuk' ta gazeteciydi ve neler söylediğini biliyorsunuz. Söyledikleri tüm Türkiye' ye mi mal oldu? Ya da bugün Trabzon' da öldürülen Papaz suçlumuydu? Çağrı filmini hiç mi izlemediniz? Tüm olanlardan sonra Mekke Fetih edildiğinde gayrimüslimlere neler söylendi? Yukarıda adı geçen firmalarda Danimarka ile ilgisi olmayanlardan ekmek yiyen Türkler var bu firmaların Türkiye girişimleri sekteye uğrasa onların günahı ne? Hangi Peygamberle olursa olsun dalga geçen, tanımayanlar zaten Allah katında en ağır cezayı görmeyecek mi? Sakin olalım. Protesto edeceksekte akıllıca edelim.

işte yaa cevap budur.

Ayrıca bunların hepsi planlı işler , ne oldu millet galeyana geldi orayı burayı yakıp yıktılar ,papazı öldürdüler.

Şimdi ne mş olacak , işte müslümanlar böyle işleri güçleri yakıp yıkmak adam öldürmek diyecekelr

Ayrıca o markaların hiç biri danimarka ürünü değil, bu işin içinde bi iş var türk ekonomisine de darbe vurmaya çalışıyorlar.

Tamek, maret, Pınar orada koptum yaa

Yapmayın arkadaşlar birden hareketlenmeyin biraz durup sakin düşünün.

Öfkeyle kalkan zararla oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Şubat 2006 2:10:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Provakasyona galeyana gerek yok. Orhan Pamuk' ta gazeteciydi ve neler söylediğini biliyorsunuz. Söyledikleri tüm Türkiye' ye mi mal oldu? Ya da bugün Trabzon' da öldürülen Papaz suçlumuydu? Çağrı filmini hiç mi izlemediniz? Tüm olanlardan sonra Mekke Fetih edildiğinde gayrimüslimlere neler söylendi? Yukarıda adı geçen firmalarda Danimarka ile ilgisi olmayanlardan ekmek yiyen Türkler var bu firmaların Türkiye girişimleri sekteye uğrasa onların günahı ne? Hangi Peygamberle olursa olsun dalga geçen, tanımayanlar zaten Allah katında en ağır cezayı görmeyecek mi? Sakin olalım. Protesto edeceksekte akıllıca edelim.

işte yaa cevap budur.

Ayrıca bunların hepsi planlı işler , ne oldu millet galeyana geldi orayı burayı yakıp yıktılar ,papazı öldürdüler.

Şimdi ne mş olacak , işte müslümanlar böyle işleri güçleri yakıp yıkmak adam öldürmek diyecekelr

Ayrıca o markaların hiç biri danimarka ürünü değil, bu işin içinde bi iş var türk ekonomisine de darbe vurmaya çalışıyorlar.

tvde izledim bi ülkede protestolara papazlar da katılmıştı ama bizim vatandaş hristiyanlar müslümanlara saygısızlık yaptı yakın yıkın öldürün diyor..herkes de düşünmeden koyun gibi

• ATB... senin cep telefonun nokia'dır kesin şimdi... napacaksın o telefonu söyler misin
  • Benim telefonum nokia ne yapayım şimdi gidip çöpe mi atayım. Bu kadar saçma düşünce olamaz. Bazıları böyle bir durumu bekler gibi, milleti provokasyona yöneltiyorlar, düşünmeden mantıksızca savuruyorlar ne olursa. Acaba ben ne zaman göreceğim merak ediyorum , düşünen mantıklı ve zekice bir şekilde tepki gösterecek toplumu. En kısa yoldan yakıp yıkmak, kesmek ve öldürmek bumu insanlık. yazıklar olsun. Mantıksızca düşünen topluma
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

işte yaa cevap budur.

tvde izledim bi ülkede protestolara papazlar da katılmıştı ama bizim vatandaş hristiyanlar müslümanlara saygısızlık yaptı yakın yıkın öldürün diyor..herkes de düşünmeden koyun gibi

evet e yazıkki öyle. Sonucunu düşünmediğimiz işler yapıyoruz

• quote:

Arkadaşlar elime geçen bir mesaja göre aşağıdaki yazan Danimarka ürünlerini boykot edip almadığımız sürece Danimarka yaz mevsimine kadar 36 milyon EURO zarar edecekmiş.Adı geçen ürünler:
    DANİMARKA ÜRÜNLERİ

Nescafe, Pepsi, Milka, Tamek, Dove, Danone, Pınar, Vivident, First, Maret, Nokia, Elidor, Nivea, İpana, Rejoice, Burger King, Lipton...

Ben Başladım Bile....

Her Ehl-i Müslümanı Boykota Çağırıyorum

Pınar,pepsi,maret,burger king,lipton,tamek bunların Danimarka malı olmadığından eminim.Bence sen bu markalara kıl olduğundan böyle bir konu açtın.Geri kalanlardan da şüpheliyim.Maret ve Pınar Türk malı.Pepsi ve Burger King Amerikan.Danone İsrail.Şirket hissedarlarından Danimarkalı olanlar var diye o şirket Danimarka şirketi olmaz.

Birkaç gerizekalının yaptıklarından tüm Danimarkayı suçlamak ta yanlış bence.

İyi o zaman El Kaide de Türkler var diye tüm Türkleri öldürsün Amerika.
    Yok Canım yaa.Mantığa bak.

•  BOYKOT EDİLECEK DANİMARKA ÜRÜNLERİ

BOYKOT EDİLECEK DANİMARKA ÜRÜNLERİ
  • Nescafe : Nestle : İsviçre
    Pepsi: PepsiCo, Inc. :Amerika
    Milka : Kraft Food : Almanya
    Tamek : Tamek Holding :Türkiye!!! (Tamek adında Hollanda şirketi de var ama sonuçta Danimarka değil)
    Dove : Unilever : Hollanda Amerika ortak (Unileverin en az bir ürünü hemen hepimizin evinde vardır eminim)
    Danone : Groupe Danone : Fransa İsrail Ortak
    Pınar : Yaşar Holding : Türkiye!!! (Bir bahane bulundu sonunda bu şirkete de)
    Vivident : Gruppo Perfetti : İtalya
    First : Intergum A.Ş. :Türkiye (bu şirket Danimarka şirketi Dandy ile Üretime başlamış ama 1989 ayrılmış)
    Maret : Koç grubu : Türkiye!!!
    Nokia : Nokia Group : Finlandiya
    Elidor : Unilever : Dove ile aynı firma
    Nivea : Beiersdorf : Almanya
    İpana : Procter & Gamble : Amerika
    Rejoice : Procter & Gamble : Amerika
    Burger King : Burger King Corporation :Amerika
    Lipton :Unilever :Yukarda geçmişti bu şirket (ancak Lipton İngiliz asıllıdır)

Ulen bari bi tanesi Danimarka malı olsun bari.Amma sallamış adam.
    Bence bunu sallayan adamın şu vereceğim linktekilerle bir alakası var:

http://www.islamihayat.com/boykot/boykot.asp

Karalamak bu kadar Kolay mı?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TÜRK!

gerçi içki içen müslümanlar için geçerli olabilir..

Bence içki içenler boykottan önce kendi yanlışlarından(günahlarından) dönsünler.
    Öyle değilmi???

Boykot fikrine bişey demiyorum da

Sen kim oluyorsun ki milleti günahlarından dolayı yargılıyorsun??

İçki kullanmayan biri de olsam bu sözlerin beni rahatsız etti..
  • bu topicten anladığım lego ve kinder alınmıyacak(bildiğim kadarıyla türkiyede yaygın olarak satılan bu ikisi)bilgilendirme için teşekkür doganza baştaki liste ise mesajı çeken arkadaşın uyuz olduğu markaları içeriyo gibi geldi bana

not:pepsi,burger king,lays ise pepsi food international markalarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghhh -- 6 Şubat 2006 10:28:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

bu topicten anladığım lego ve kinder alınmıyacak(bildiğim kadarıyla türkiyede yaygın olarak satılan bu ikisi)bilgilendirme için teşekkür doganza baştaki liste ise mesajı çeken arkadaşın uyuz olduğu markaları içeriyo gibi geldi bana

+1
  • içlerinde yenirakı yok yaw öle saçma sapan forward mail atıyorlarki
  • Arkadaşlar zamanında İtalyan mallarını boykot, şimdi Danimarka mallarını boykot..bu böyle sürüp gider...ama kullandığımız ürünlerin çoğu da yabancı menşeili, çok ta üretim yapan bir ülkeyiz ya milletin malını boykot edip kendi ürettiklerimizi kullanacağız, hadi bakalım...Ayrıca madem biz Avrupalılar'a hertürlü hakareti yapabiliyoruz peki neden onların üye olduğu birliğe girebilmek için yalvarıp yakarıyoruz? Şimdi bizim hükümet (sadece bugünkü hükümet için söylemiyorum, hangisi gelirse AB sevdalısı) çıkıp ben Danimarka ile aynı birliğin içinde bulunmam, kendilerini düzetsinler, biz AB ile aynı düşünce yapsında deyilim, bizim değerlerimize hakaret ediyorlar, bu yüzden AB artık bizim için eskisi kadar önemli değil, diyebilir mi? Derse, ben görürüm, bizim üçkağıt ekonomisinin halini; borsa-döviz-faiz üçlüsünün halini...

• açlıktan ölcez bu gidişle.
    gideyim pazardan patates soğan alayım. onunda suni gübresini kesin düşman bi ülke yapıyodur. onu eken traktörü, pazara getiren kamyonu, mazotu derken oda yenmez.

la bu bilgisayarda amerikan icadı, windows desen önde gideni, dur şuna bi format çakayım aklı başına gelsin.
  • Yanlız bu doganzıanın listesinde

KOMPORPSOR MOTORU war kardeşim danfoss komp motoru yapan firmadır birde bağlamalar

KLİMACILARA DUYRULUR !!

Bu arada ben bu hafta sonu 3 kutu (30 luk) kinder aldım 1 yumurta 2 bounty aldım yiyorum nede olsa boykottan önce almıştım

Walla bakın ne ileri görüşlü adamım boykottanda etkilenmedim
  • Gemlik zeytinleri,Dalan sabunu ve Hacı Şakir de bu listede olmalı.
  • Danimarka güzel memleket balık ucuz arabalar bizdeki gibi pahalı

Herkez bisiklete biniyor wede hayat kaygısı yok az çok buyuk kucuk herkezin ewi işi maaşı war

Avrupanın en buyuk domuz üreticileri kendileri 12 milyon nufus ile 60 milyon domuz bakıyorlar

Ayrıca turizmden iyi para kazanıyorlar

Yollarda yıllanmış arabalar görmek aşikar ama insan hayatına önem weriyorlar

Otobusler durakta alçalıyor bilgi ekranından otobusun ne zaman geliceğini görüyorsun

İnsanları SICAK kanlı denmez ayrıca DAUM u çok sewiyorlar size kaptrıdık diyorlar

Aklıma gelen bunlar
  • Bunlardan Bitanesi Danimarka PatentLi Değil hatta Distrübütör biLe değiL Ya sen Türkiyede Yaşamiyorsan Veya Türkçe bilen bi DanimarkaLısın Bize Bişe Yemeyin aç kaLın öL der Gibisin
  • PINARIN SADECE DANİMARKA ÜRETİMLİ DANİMARKA KURABİYELERİ VAR TEREYAĞLI ONLARI BİLİYORUM..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.