ATB... senin cep telefonun nokia'dır kesin şimdi... napacaksın o telefonu söyler misin
Benim Telim Siemens ki bunu sana söylemek zorunda dahi değilim Senin kullandığın ürünler ne????
Madem Langur Lungur konuşuyorsunuz. Yukarıdada dedim.Bu mesaj bana bir smsle geldi.Sizinle paylaştım
Sizde bilidiğiniz markaları yazın(güvenilir kaynaklarla) Yapacaksak doğru dürüst boykot yapalım.
Gereksiz sözlere
elimizden geldiğince katılırız inş.ayrıca burda ki ürünlerin alternatifleri olduğu için sıkıntı olmaz sanrım.bu konuda duyarlılık gösterenler bunu değerlendirir inş.
su soğutmay danfoss koyacaktık artık koymayız
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
Orjinalden alıntı: EuphoriA
Provakasyona galeyana gerek yok. Orhan Pamuk' ta gazeteciydi ve neler söylediğini biliyorsunuz. Söyledikleri tüm Türkiye' ye mi mal oldu? Ya da bugün Trabzon' da öldürülen Papaz suçlumuydu? Çağrı filmini hiç mi izlemediniz? Tüm olanlardan sonra Mekke Fetih edildiğinde gayrimüslimlere neler söylendi? Yukarıda adı geçen firmalarda Danimarka ile ilgisi olmayanlardan ekmek yiyen Türkler var bu firmaların Türkiye girişimleri sekteye uğrasa onların günahı ne? Hangi Peygamberle olursa olsun dalga geçen, tanımayanlar zaten Allah katında en ağır cezayı görmeyecek mi? Sakin olalım. Protesto edeceksekte akıllıca edelim.
işte yaa cevap budur.
Ayrıca bunların hepsi planlı işler , ne oldu millet galeyana geldi orayı burayı yakıp yıktılar ,papazı öldürdüler.
Şimdi ne mş olacak , işte müslümanlar böyle işleri güçleri yakıp yıkmak adam öldürmek diyecekelr
Ayrıca o markaların hiç biri danimarka ürünü değil, bu işin içinde bi iş var türk ekonomisine de darbe vurmaya çalışıyorlar.
Tamek, maret, Pınar orada koptum yaa
Yapmayın arkadaşlar birden hareketlenmeyin biraz durup sakin düşünün.
Öfkeyle kalkan zararla oturur
tvde izledim bi ülkede protestolara papazlar da katılmıştı ama bizim vatandaş hristiyanlar müslümanlara saygısızlık yaptı yakın yıkın öldürün diyor..herkes de düşünmeden koyun gibi
Malesef aynen koyun gibiyiz al işte bi sms geliyo yok pepsi,maret,pınar,nokia... danimarka malı diye(yaw gazetedemi okumuyosun daha türk malı olan firmalardan bile haberin yok)araştırmadan etmeden hemen gaza geliyoruz hadi bu markaları boykot. Yine başka biri gaza geliyo gidiyo papazı öldürüyo ayıkla pirincin taşını şimdide onlar bizi boykot etsin durdursun ithalat ihracatı tüm türkler terörist diye.
Bak Hocam tamam tamam kaç kere söyledim.Ben araştırmadım.Madem ben araştırmadım diye yorum yapıp duruyorsunuz.O zaman siz araştırma yapın Allah Allah ulan bizim ülke insanlarının hepsi iddalaşmayı ne çok seviyor.O o öyle değil böyle.
Yaw Kardeşim madem yanlış, düzelt yardımcı sizde yangına körükle gidiyosunuz.Amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.
Madem öyle araştırın söyleyin bu bu markalar sadece Danimarka ve İsraile ait tamam doğru dürüst boykot edelim.Yok bir sms gelmiş milleti galyana getiriyorlar falan ALLAH ALLAH
Gereksiz Konuşmalara
milkaaaaa isviçrelii çikolataaaaaaaaa reklam da izlemiyo o maili atan maşallah ne bulduysa doldurmuş pepsi bile yazmış ,burger king bence o maili atanı boykot edelim sınırdışı edilsin
quote:
Orjinalden alıntı: LoW_Rider
milkaaaaa isviçrelii çikolataaaaaaaaa reklam da izlemiyo o maili atan maşallah ne bulduysa doldurmuş pepsi bile yazmış ,burger king bence o maili atanı boykot edelim sınırdışı edilsin
Hocam o yazılan markalarda Danimarka ve İsrailin az veya çok hissesi var ??????
Konuyu saptırmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
Gemlik zeytinleri,Dalan sabunu ve Hacı Şakir de bu listede olmalı.
şimdi aklıma geldi ülker dankek(adı üstünde "dan" danimarkalı bir firmayla ortak üretiliyor(türkiyede üretiliyor ama olsun gelirin bir kısmı danimarka'ya gidiyor))
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ATB2006
quote:
danimarkalı gerizekalı gazeteciler yapmaması gereken birşey hatta affedilmz birşey yapmış olsalar bile bunu neden tüm danimarkaya ya da tüm avrupaya mal ediyoruz..ben de bunu anlamıyorum..gören de danimarka ülke olarak müslümanlığa saygısızlık yaptı falan sanacak
ayrıca o markalardan 1 tanesi bile danimarka malı değil..oldu olacak yumatu'yu da katsaydınız araya
Hocam bende seni anlamıyorum heralde hiç haberleri izlemiyorsun. Danimarka hükümeti özür dilemeyi kabul etmedi.Bu ne demek orda halk adına bulunan hükümet halkın adına kararı verdi. Ok yaydan çıktı bir kere dönüş yok artık.
Markalara gelince bana da bir smsle geldi Bir araştırmak lazım bu arada o markalar içinde kesin olarak bilinen danimarka ürünü var
merak etme en az senin kadar takip ediyorum.o karikatürlerin yayınlandığı gazete (danimarkada yaşayan arkadaşımın dediğine göre) ufak bir yerel gazeteymiş..danimarka başbakanının açıklamalarını da dinledim adam üzgünüm diyor ama danimarka hükümeti olarak bir gazetenin yazdıklarından dolayı özür dilemem diyor bu olayı tasvip ettiği anlamına mı gelir..danimarka'da yaşayan halkın da o karikatürlere güldüğü anlamına mı gelir
bence sen de biraz dünyayı takip et de danimarka ürünü diye pepsiyi mareti nokiayı yazma
Senin anlayışın biraz kıt heralde.Gazetenin küçük bir yerel gazete yada büyük bir gazete olması önemsiz.Burada müslümanlara yapılan saygısızlık önemli.Danimarka Başbakanınında özür dilememesi tabi tasvip ettiği anlamına gelir. Basın özgürlüğü altında hakaret edilmesi ondan sonra da Rasmussenin kendi adına dahi olsa da özür dilememesi ondan sonra Ülkesindeki elçileri toplayarak onları tehdit etmesi sence hangi anlama geliyor ? bize ve dinimize saygılı olmayanlara biz niye saygı duyacakmışız.Bu sayede İnsan haklarına ve özgürlüklerine saygılı olduklarını söyleyen adamların gerçek yüzünü bir kez daha görmüş olduk.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LoW_Rider
Hocam o yazılan markalarda Danimarka ve İsrailin az veya çok hissesi var ??????
Konuyu saptırmayın.
hangisinin ne kadar hissesi var yoksa orda hisseleri var diyince bitiyo mu iş ya da arkadaşın dediği gibi bana hacı şakir sabunlarında da hisseleri olmadığı ispatlayabilir misin ??
quote:
Orjinalden alıntı: alpha06
quote:
quote:
quote:
danimarkalı gerizekalı gazeteciler yapmaması gereken birşey hatta affedilmz birşey yapmış olsalar bile bunu neden tüm danimarkaya ya da tüm avrupaya mal ediyoruz..ben de bunu anlamıyorum..gören de danimarka ülke olarak müslümanlığa saygısızlık yaptı falan sanacak
ayrıca o markalardan 1 tanesi bile danimarka malı değil..oldu olacak yumatu'yu da katsaydınız araya
Hocam bende seni anlamıyorum heralde hiç haberleri izlemiyorsun. Danimarka hükümeti özür dilemeyi kabul etmedi.Bu ne demek orda halk adına bulunan hükümet halkın adına kararı verdi. Ok yaydan çıktı bir kere dönüş yok artık.
Markalara gelince bana da bir smsle geldi Bir araştırmak lazım bu arada o markalar içinde kesin olarak bilinen danimarka ürünü var
merak etme en az senin kadar takip ediyorum.o karikatürlerin yayınlandığı gazete (danimarkada yaşayan arkadaşımın dediğine göre) ufak bir yerel gazeteymiş..danimarka başbakanının açıklamalarını da dinledim adam üzgünüm diyor ama danimarka hükümeti olarak bir gazetenin yazdıklarından dolayı özür dilemem diyor bu olayı tasvip ettiği anlamına mı gelir..danimarka'da yaşayan halkın da o karikatürlere güldüğü anlamına mı gelir
bence sen de biraz dünyayı takip et de danimarka ürünü diye pepsiyi mareti nokiayı yazma
Senin anlayışın biraz kıt heralde.Gazetenin küçük bir yerel gazete yada büyük bir gazete olması önemsiz.Burada müslümanlara yapılan saygısızlık önemli.Danimarka Başbakanınında özür dilememesi tabi tasvip ettiği anlamına gelir. Basın özgürlüğü altında hakaret edilmesi ondan sonra da Rasmussenin kendi adına dahi olsa da özür dilememesi ondan sonra Ülkesindeki elçileri toplayarak onları tehdit etmesi sence hangi anlama geliyor ? bize ve dinimize saygılı olmayanlara biz niye saygı duyacakmışız.Bu sayede İnsan haklarına ve özgürlüklerine saygılı olduklarını söyleyen adamların gerçek yüzünü bir kez daha görmüş olduk.
Aynen +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme