Şimdi Ara

Böyle backgorundları nereden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://orig00.deviantart.net/204c/f/2015/159/2/3/waiting_screen_to_lunedii_by_tuffafilip-d8widdv.png

arkadaşlar böyle backgroundları nereden bulabilirim bunları türü, adı ne? Veya bu backgroundu nasıl yapabilirim?

• vikor V kullanıcısına yanıt
    dostum bunlar kişiye özel tasarımlar photoshop ve illustrator ile tasarlanabilir googledan aratıp bu tarz seyler bulman zor gibi bulsan bile illaki bir kısmından editlemen gerekicek o da yine program bilgisi gerektiriyor kaldı ki işin özentilik kısmı da var kendine özel bir şey istiyorsan parasını verıp yaptırmanı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

dostum bunlar kişiye özel tasarımlar photoshop ve illustrator ile tasarlanabilir googledan aratıp bu tarz seyler bulman zor gibi bulsan bile illaki bir kısmından editlemen gerekicek o da yine program bilgisi gerektiriyor kaldı ki işin özentilik kısmı da var kendine özel bir şey istiyorsan parasını verıp yaptırmanı tavsıye ederım

Illustrator ile görseldeki tasarım yapabilecek program bilgisine sahibim. Bana görseldeki background lazım.
  • vikor V kullanıcısına yanıt
    o zaman aynısını çiz tekrar dostum yoksa onu bulman cok zor diye üşünüyorum
  • Resme sağ tıklayıp "google" da aratırsanız buna benzer şeyler bulabilirsiniz. Ayrıca bu arka plan illustratorde de yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

o zaman aynısını çiz tekrar dostum yoksa onu bulman cok zor diye üşünüyorum

Hocam benim istediğim kısım alttaki görseldeki yer. Kumaş gibi bir doku. Bunu illustratorda değil photoshop yapabilirim. İşte sorun orada başlıyor, bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu işlemin adını bilen veya background adını bilen var mı diye merak ediyorum.

Böyle backgorundları nereden bulabilirim?

• Bildiğin Texture dosyası bu..Kumaş desenli gibi..Google da Fabric textures diye arat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.