Şimdi Ara

Böyle başlıklar sıktı biliyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce 50k hedefleyip yatmış biri olmanın pişmanlığını yaşıyorum ama bu forumda sınava girip çıkan bir sürü arkadaş var, az çok bilirler diye soracağım. Sıralama sitelerinden hesapladığımda şuanki netlerim 190k-200k civarı geliyor. Sınava kadar 100k-130k ya çekmem mümkün müdür sizce? Boş hayal kurmak da istemiyorum ne düşünüyorsunuz?

• 50 gün bence tam ayarında, çalışılırsa yapılabilir çok şey var ama çalışılmazsa tren kaçar.
  • Mümkün değil deseler çalışmayı mı bırakacaksın?

• Zaten 2 aydır saldım. Hayal olursa, boş yere günde 6-7 saatlik rutinlere neden geri döneyim?
  • Başka alternatifin yoksa üniversiteye gitmekten başka şansın var mı tr de?

• 200 bine sabitleyip geçişe güvenirim artık. Elbet vardır, ama üni her türlü daha basit ve garanti yol.
  • aga çalışın salmayın.50 gün adam akıllı çalışma
    köpek gibi çalış. 50 gün az bir süre değil mfci misin tmci misin bilmiyorum ama
    eğer tmciysen kesinlikle çalış 70-80b de gelir
    benim arkadaşımın abisi adam 2 ay günde 12 saat çalıştı ilk 40b e girdi 2018 yılında.hergün edebiyat tarih coğrafya çalış ayt de en kötü sınava kadar 40/35 gelir.tyt de ne durumdasın bilmiyorum ama konuların çoğunu unutmuşsundur diye tahmin ediyorum.türkçe sosyal ağırlıklı git ordan en kötü 40-45 net çıkarmaya çalış.tyt fen zaten kolay geliyor zor değil 10-12 net arası yaparsın.matematikte netin düşükse 0 dan bile 10 nete çıkarsın hem ayt hem tyt ama max bu kadar olur.bunlarda zaten en kötü sana 70-80 getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BDFE8B81 -- 27 Nisan 2022; 11:8:55 >
  • Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Mfciyim, ama dediğiniz gibi salmamaya karar verdim. Netlerim ayt de 20 civarı, tyt 50-60 arası gidip geliyor. Tytyi 70 e ayt yi 30 a çıkartırsam 100k olur gibi ama bakalım artık.
  • MSÜ kaç geldi?

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt
    Girmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.