Şimdi Ara

böyle bi pocket pc istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Arkadaşlar askerdeki arkadaşımın benden böyle bir isteği var. yardımcı olursanız bana sevinirim.

Blaxis!4X:
    Bana bir tane palm lazım palm'a frontpage veya dreamweaver yüklemek istiyorum..
    Blaxis!4X:
    ve palm'da ufak exeleri çalıştırmak istiyorum örnegin mtu gibi sözlük vs..
    Blaxis!4X:
    böyle bi pocket pc istiyorum
    Blaxis!4X:
    GSM özelligi olması önemli degil
    Blaxis!4X:
    böyle bir cihaz bulabilirmisin

• Bunların hepsini normal bir pocketpcde yapabilirsiniz.Fakat gsm özelliği önemli değilse benim önerim hp hx4700'dür.En üst seviye odur..
  • evet hx4700 güzel makina ama HX2790 da iyi 612 mhz işlemci var parmak izi tanıyıcı falan neyse

fronpage veya dreamweaver programları yok diye biliyiorum
    ingilizce türkçe sözlk mtu olmada var
    bilgisayar programları bu cihzlarda çalışmyıo malesef bunların programı farklı
  • ilginiz ve mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar Allah Razı olsun.
  • Cep bilgisayarlarının en babasının işlemcisi şuanda 533 mhz olduğunu düşünürsek dreamweaver çalışırken seni kanser edecektir. Bence sen minimalize sony vaiO notbooklara bak ihtiyaçlarına cevap verecek bir modeli vardır illaki.
  • dell axim x51 tavsiye ederim
  • speedyshit arkadasim benim hp hx4700 pda m var 624 mhz islemcisi var..lutfen yanlıs bilgi vermeyelim..arkadasim istersen satabilirim paraya ihtiyacim var.fiyat 650 ytl.. 0505 934 39 39
  • doğdurudur ben mesajı attığımda en son 533 mhzlik olan modelleri gördüm vardır üstü bilemem.. seninkinin performansıda dream weaver çalıştırmaya yetmez ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.