Bildirim
Böyle bi sistem neden kasma yapar ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ne yazık ki çok yeterli değil 25 30 fps alırsınız büyük ihtimalle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
böyle bir sistem derken dostum? r7 240 ve p4 6500 var ne bekliyordun ki?
Bu arada kasmasının sebebi işlemcin. Anakartını yazarsan xeon ya da quad core serisi bir işlemci ile sorunu çözebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 22 Nisan 2020; 2:4:42 > -
Bizim Elhamdüllillah elektiriğimiz her ülkeden güçlü olduğu için bilgisayarın güçlü. çok güçlü olduğu için oyunu çok açıyor çok açtığı için kasma yapıyor Sabırla avrupanın bizim seviyemize gelmesini bekle ondan sonra uyum sağlatırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size mesaj yolundan attım resim ordan yardımcı olabilirmisiniz ? -
Ben fikrinize katılmıyorum. Elektriğimiz güçlü değil malesef ithal kullandığımız için. Bir sistemin hızı en yavaş parçasına göre belirlenir. Malesef elektriğin zayıflığı yüzünden pcyi iyi besleyememesi kasma sorunu yapıyor. Topraklama varsa iptal edip bütün elektriğin bilgisayara gittiğinden emin olun.quote:
Orijinalden alıntı: GeneralAktroll
Bizim Elhamdüllillah elektiriğimiz her ülkeden güçlü olduğu için bilgisayarın güçlü. çok güçlü olduğu için oyunu çok açıyor çok açtığı için kasma yapıyor Sabırla avrupanın bizim seviyemize gelmesini bekle ondan sonra uyum sağlatırlar.
-
Avrupaya elektiriği biz veriyoruz. yanılıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: XGL
Ben fikrinize katılmıyorum. Elektriğimiz güçlü değil malesef ithal kullandığımız için. Bir sistemin hızı en yavaş parçasına göre belirlenir. Malesef elektriğin zayıflığı yüzünden pcyi iyi besleyememesi kasma sorunu yapıyor. Topraklama varsa iptal edip bütün elektriğin bilgisayara gittiğinden emin olun.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X