Şimdi Ara

Böyle bir bilgisayar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok araştırdım, kafam da karıştı açıkçası. İstediğim taşınabilir bilgisayarın özelliklerini sıralayacağım eğer buna benzer bir alet varsa bildiğiniz beni çok mutlu edersiniz.

bütçe 1500- 2000 arası
    işlemci i5 veya i7
    128gb ssd ve ya 256gb ssd (eğer 128 gb ssd ise yanında hdd de olmasını tercih ederim 500gb veya 1 tb)
    aliminyum kasa, kalite hissi vermesini istiyorum.
    dokunmatik ekran olmasını isterim ama yoksa sorun değil.
    fifa, nfs gibi oyunları oynatabilecek bir ekran kartı.
    dvd, blue-ray oynatıcı istemiyorum çünkü kasanın çok kalınlaşmasına sebep oluyor.
    mümkün olduğunca ince bir dizüstü
    aydınlatmalı klavye
    15'' civarı (14, 15.6 vs olabilir)

yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdeg -- 21 Aralık 2013; 9:47:58 >

• SSd' yi bu fiyat bandında koymazlar
    koyanlar işte ultrabook vb. oluyor ve düşük ssd oluyor

fifa ve nfs çalışsın demişsinizde fifa pcyi zorlamazken ,nfs ''yeni ekran kartı al patron '' demektedir

Sözün kısası, dell 7537 önerirmiyim evet öneririm lakin ssd yok, işlemci i5 4.nesil 6 gbram ekran kartı gt750m

ssd ve dokunmatik yok (olanı vardırda 3bin + fiyat istiyorlardır i7, +ram, fullhd vb. özellik koyup)

yakında piyasada bulunur hale gelebilecek bir makine ve sırf ekran kartında dolayı tercih olacaktır.

+ürün Apple benzeri ve marka Dell olduğu için Casper'in çakma apple ürünleri izlenimini vermiyor,
    bkz dell xps serisi.
  • Dell Inspiron 7537 güzel bilgisayar, çok beğendim. Dokunmatik ekran varmış ama buna da çok memnun oldum:)
    500gb hdd varmış. bu 500gb'ın yanına bir de 128gb ssd ekletebilir miyim?
    pcdepo'da 1700tl civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.