Şimdi Ara

Böyle bir çinli gelsin hemen alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık her araç diğerine benziyor. fakat bunda '' çin '' çizgisi felan görünmüyor normal bir araç gibi olmuş. bir amerikan aracını diğerlerinden ayırmak mümkün ama bu aracı diğerlerinden ayırmak dış görünüşüne bakınca pek mümkün değilmiş gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

çarpışma anında konserve gibi, kağıt gibi açılınca içindeki ferah havayı çok güzel solur artık kullanıcıları

quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

İçerideki ferah havayı soluyabildinizmi , sanki mercedeslerin açık renk döşemeli mavimsi camlı modelleri gibi , arabanın içi ışıldıyor sanki . Ama tabiki zamana karşı ne kadar güçlü bu malzeme , yani 3-5 sene sonra da böyle durabilirmi..?

.Sen beni güldürdün Allah 'da seni güldürsün

• gelsin de bi bakalım bu çinli nasıl gidiyor
    görüntüleri hiç de fena değil
    du bakali
  • Bu araç Rover'ın yeni 75 modelinin konsepti.. Roewe de Rover'ın yeni adı.. Biliyorsunuz Rover, çindeki bir firmaya satıldı (devlet ortaklı) ve gerçekten çalıntı veya teneke şeklinde araç üretmiyorlar.. Rover kalitesinde bir araç olacak yani bu..
  • hic fena deil
  •  Böyle bir çinli gelsin hemen alayım.

Önden Proton Gen2 yi anımsattı. Yandan arkaya doğru bakıncada Yeni Nesil Toyota Corolla gibi.
  • neyi anımsatırsa anımsatsın neticede güzel tasarım olmuş. sonuçta hepsi dört teker üzerindeki kaportadan ibaret. biraz sağlam olsun yeter. bence alınabilir bir araç olacak bu...
  • Çinlilere karşı çok önyargı olmuş içimizde adamlar tamamen kendilerine ait bir tasarım bile yapsalar onu mutlaka bir araca benzetiriz gerçi buda hafif civici anımsatıyo ama olsun o kadar olur
  • Çok güzel yapmışlar bu aracı,dizel biraz götürebilecek motor ve iyi bir donanımına 20.000 hemen masanın üstüne koyarımArtık çarpmayıveririz aracı güvenlik çok kötüyse
  • sadece bir çizim. ama güzel tasarım...
  • iç taasarım güzel ama dış tasarım daha iyi olabilirdi
  • Masallah
  • çakma bmw istiyorum
  • Ben artık yeni çıkan modellerde çok özgün tasarımlar beklemiyorum. O kadar çok model çıktı ki... Tabi yine yapan yapıyor oda ayrı mesele.
  • cnn türk te geçen çin'deki oto fuarını gösterdi bir spor arabalar var ki müthiş ya... bu tip araba gelsin hemen alayım
  • Bu araba Shanghai fuarında gösterilen Roewe. İngiliz Rover çinli bir firmaya satılınca bu adla çıkacak. Bence gayet güzel bir araç. Üstelik çinliler olabilecek en mantıklı işi yapıp firmayı satın alarak kalıp, Ar-Ge, teknik tasarım ve uygulama konularını bir çırpıda halletmişler. Ortaya "kopya" bir araç değil düpedüz Rover yapımı araç sürecekler. Türkiyeye gelip 30-34.000 YTL gibi fiyatlarla satılırsa, hele de çarpışma testlerinde iyi neticeler alırsa şahsen ben almak isterim bu aracı. Çin arabalarının üzerimizde yarattığı olumsuz imajı siler bence.

Hele bir de bakım, yedek parça ve yakıt sarfiyatında üzmezse kullanıcıyı o zaman Opel, Ford, Renault, Fiat gibi markalara kabus gördürür valla
  • Güvenlik çok önemli; güvenliği olmayan arabaların girişi bile yasaklanmalı ama sokaklarda gezen arabaların yanında Çin arabaları şu anki halleriyle bile gğvenlikte üst sınıf sayılırlar. hevrolet' nin teneke arabaları, hyundai' nin eski accentleri, broadwayler, şahinler doğanlar, eski corollalar neyse çin araçları da güvenlikte odur. Dolaysıyla; sokaklarda teneke arabalar yüksek fiyatlaı satılırken, daha önce yüksek fiyattan satılmış tenekeler kol gezerken; Çin' den gelen ve en azından birşeye benzeyen tenekelerin satılmamasını istemek pek bi abesle iştigal etmek oluyor. Güvenlikte bir standart olsun, o zaman tamam gelmesin Çin araçları. Ama tek taraflı olunca komik oluyor..
    ------
    Ayrıca bu araç illa birşeye benzetilecekse; CHRYSLLER' in ön tasarımına benzetilebilir. Ancak Civic' in birbiriyle alakasız ve sırıtan, ııh dedirten çizgilerinin yanında bu araç çok daha hoş, uyumlu, tok ve sportif duruyor.
    ---------------------------------

KARŞILAŞTIRMASI SİZDEN;
     Böyle bir çinli gelsin hemen alayım.

Böyle bir çinli gelsin hemen alayım.

• Görünüşten çok motor teknolojisi ve güveliğini merak ediyorum. chery nin 1.6 motorlu aracının 16 17 s de 0-100 e çıktığını düşününce teknolojisi soru işareti
  • olsa çinliden evliya koyma avluya...
  • Orjinalden alıntı: feanorringeril

hyundai' nin eski accentleri, broadwayler, şahinler doğanlar, eski corollalar neyse çin araçları da güvenlikte odur. Dolaysıyla; sokaklarda teneke arabalar yüksek fiyatlaı satılırken, daha önce yüksek fiyattan satılmış tenekeler kol gezerken; Çin' den gelen ve en azından birşeye benzeyen tenekelerin satılmamasını istemek pek bi abesle iştigal etmek oluyor. Güvenlikte bir standart olsun, o zaman tamam gelmesin Çin araçları. Ama tek taraflı olunca komik oluyor..

aynen ben yazıcaktım boyle bişi sen yazmışsın. kendimize bakmadan çinlilere laf yetiştiriyoruz.
    adamlar 20 yıl sonra dünyadaki en büyük ekonomi olucaklar ama biz hala aynı kısır çekişmelerle
    vakit kaybedicez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.