Şimdi Ara

Böyle bir görüntü görmedim.SAMSUNG LE40M87BD FULL HD LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bilvarch

BEn boşuna mı yırtınıyoum bu tv yi aylardır alabilmek için yaw

bu serinin 37" olanına ne diyorsunuz ? sanırım bazı özellikleri daha düşükmüş ???
  • Bu tv sd yayınlarda 1366*768 çözünürlükteki lcdlere göre daha kötü görüntü vermez mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bu tv sd yayınlarda 1366*768 çözünürlükteki lcdlere göre daha kötü görüntü vermez mi??

İyi kalite bir HD ready ile mukayede ederseniz Full HD SD yayınlarda daha kötü sonuç verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayus

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bu tv sd yayınlarda 1366*768 çözünürlükteki lcdlere göre daha kötü görüntü vermez mi??

İyi kalite bir HD ready ile mukayede ederseniz Full HD SD yayınlarda daha kötü sonuç verir.

Ama kullanacağınız bağlantı ver cihazlar bunu muaazam etkiler kanaatinde ve görüşündeyim.Neden? Çünkü full hd tv de arkadaşımda Monster marka hdmi ile humax 2000 hdci receiver da SD yayınlarını upscale özelliği ile bir seyrettim ki sormaın gitsin.....Muhteşem....

Bu yüzden kullanılan ara bağlantı ve cihazların Full hd paneldeki Sd yayın kalitesini arttırdığı bariz.

Korayus kardeş, bu arada yarın ben tv leri nereden gönderdiklerini öğrenip, stoktaki lerin yazılımlarını öğrenmeye çalışacağım...

• Sevgili Bilvarch,
    teşekkür ederim bu bilgi birçoğunun işine yarayacak.
    Öte yandan piyasadaki hangi uydu alıcıları 1080i veya 1080p ye upscale özelliğine sahip? Gerçi benim HTPC sistemim zaten bunu yapacak fakat olası bir sorun olursa önceden ön bilgim olsun isterim.
    Bir de digitürk HD alıcısı ile SD yayınları izlerken digikutu da upscale özelliği olacak mu? Olacaksa bu 720p mi olacak?
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • sevgili arkadaşlar peki bu SAMSUNG LE40M87BD FULL HD LCD TV 'nin 1:1 pixel mapping durumu nedir?
    PC den görüntüyü nasıl almakta
  • 1:1 pixel mapping vardır. Yanlış hatırlamıyorsam compozite hariç tümünde 1:1 pixel mapping desteği vardı.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • teknosa da yanında 1100 ytl lik ev sinema sistemi ile fiyatı 5699 ytl verdiği ev sinema sistemi ise samsung ht-xq100 güzel bişeye benziyor bi de bunu yorumlarsanız sevinirim...
    bu lcd ye göre bu dvd nasıl uyumlumu yani bu söylediğiniz özelliklerine...
    fiyatında 800 ytl si şişirme geldi bana 300 ytl bi indirim var gibi araştıranlar buldukları fiyat aralıklarını da yazarsa okuyanlar ve alacaklar içinde iyi olur...saygılar...
  • şu an samsung distrubutor (kapağı ) garantili peşin 40M87B 4400 ytl...
  • quote:

şu an samsung distrubutor (kapağı ) garantili peşin 40M87B 4400 ytl...

samsung plaza 4999 fiyat söyledi.peşine %10 indirim,4500 peşin son fiyat...
  • quote:

şu an samsung distrubutor (kapağı ) garantili peşin 40M87B 4400 ytl...

abiiiiiiiiiiii

distribütör demeeeeeee

izmir'e giderken arabanın distribütörü bozuldu. balıkesir civarı.

deme dedim sanaaaaaaaaaaaaa,

araba: scenic

• istanbul bilişim=KDV DAHİL Peşin Fiyatı 4.230,94 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

istanbul bilişim=KDV DAHİL Peşin Fiyatı 4.230,94 YTL

200 daha koyar distributor garantılı alırım.Birde sorun olursa ankara istanbul uğraşmamam lazım..
  • bende bişey soruyum digiturk için samsung le40m87 lcd yi mi tercih edersiniz yoksa yine samsung ps50c91h plazma yı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EczDarkJackal -- 23 Temmuz 2007; 14:10:38 >
  • izmirdeki samsung bayilerinde de aynı fiyat mıdır? sonylerde fiyat değişiyor yine de samsung a bi soruyim

memre111
    tv yayını izlemek için plasma
  • ama çözünürlü lcd 1920 iken plazma da 1366 bu neden az
    bi şey daha bu parlıklık neyi gösteriyor tv lerde lcd de 550 cd/m2 iken plazma da 1500 cd/m2 bumu digiturk yanını için dah iyi görüntüyü sağlıyor
    ben tv de digiturk ve divx/dvd izlicem ismen hep alışık olduğumuz için lcd hep daha iyimiş gibi geliyor aklım hep lcd de plazma mı almalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: memre111

ama çözünürlü lcd 1920 iken plazma da 1366 bu neden az
    bi şey daha bu parlıklık neyi gösteriyor tv lerde lcd de 550 cd/m2 iken plazma da 1500 cd/m2 bumu digiturk yanını için dah iyi görüntüyü sağlıyor
    ben tv de digiturk ve divx/dvd izlicem ismen hep alışık olduğumuz için lcd hep daha iyimiş gibi geliyor aklım hep lcd de plazma mı almalıyım

plasmalarda bildiğim kadarıyla full HD modeller çok daha az. dolayısıyla 1920x1080 çözüürlük şimdilik yok ya da yok denecek kadar az. yanlışsam düzeltin arkadaşlar.

konsol için bence Full HD LCD en iyisi şimdilik.
  • arkadaslar
    canlı birebir görüntü varmı acaba
    resim ekliyebilirseniz çok sevinirim...
  • Bu makine ne zaman ucuzlar ve mümkünse en uygun fiyata nerden bulurum.
    Teknosa da gördüm pahalı geldi.
  • Aslında gerçekten de paneli ve kontrast değerleri ile çok ön planda duran bir lcd fakat güzellik göreceli bir kavram olabiliyor çünkü birkaç sorunla size dönebilir bu güzellik öncelikle yansıma olayı gerçekten ekranda bir yansıma var fakat bu olaya çok güzel bir ambians kattığı da olabiliyor fakat bence eksi bir yönü varsa kontrast ın 15000:1 olmasından kaynaklanıyordur belkide renklerde biraz patlama yaşanıyor yani normal bir yayın bile izlerken sanki çizgi film izliyomuşşunuz gibi hissedebilirsiniz nedeni ise gerçekten renklerin çok parlak ve alacalı hatta tabiri caiz ise janjanlı olması fakat benim bu lcd yi deneme fırsatım olmuştu bilgisayar bağlantısı gerçekten arkadaşlar çok iyi hatta ben bu serinin 52" bilgisayar bağlattım ve dibinde dursam bile sanki evdeki bilgisayarım başında duruyomuşum gibi bir netlik vardı en basiti ekran yazılarının ekranda silik çıkması veya titremesi gibi asla bir görüntü sorunu ile karşılaşmadım ve bu yönü gerçekten de gözüme girmesinin en büyük nedenlerinden biridir bence almaya değecek bir makinadır ....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.