Şimdi Ara

Böyle bir görüntü görmedim.SAMSUNG LE40M87BD FULL HD LCD TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu model ile M serisinin 37" olanını karşılaştırırmısınız ? sanırım bazı özellikler yok galiba 37" olanda.
  • quote:

Aslında gerçekten de paneli ve kontrast değerleri ile çok ön planda duran bir lcd fakat güzellik göreceli bir kavram olabiliyor çünkü birkaç sorunla size dönebilir bu güzellik öncelikle yansıma olayı gerçekten ekranda bir yansıma var fakat bu olaya çok güzel bir ambians kattığı da olabiliyor fakat bence eksi bir yönü varsa kontrast ın 15000:1 olmasından kaynaklanıyordur belkide renklerde biraz patlama yaşanıyor yani normal bir yayın bile izlerken sanki çizgi film izliyomuşşunuz gibi hissedebilirsiniz nedeni ise gerçekten renklerin çok parlak ve alacalı hatta tabiri caiz ise janjanlı olması fakat benim bu lcd yi deneme fırsatım olmuştu bilgisayar bağlantısı gerçekten arkadaşlar çok iyi hatta ben bu serinin 52" bilgisayar bağlattım ve dibinde dursam bile sanki evdeki bilgisayarım başında duruyomuşum gibi bir netlik vardı en basiti ekran yazılarının ekranda silik çıkması veya titremesi gibi asla bir görüntü sorunu ile karşılaşmadım ve bu yönü gerçekten de gözüme girmesinin en büyük nedenlerinden biridir bence almaya değecek bir makinadır

doğru ama dün sony showroomda gördüğüm x2000lerin de renkleri öyleydi showyvde bir dizi vardı ohaaa dedim ya evdeki tüplütv sanki toztoprağa bulamışız öyle izliyormuşuz gibi gözüktü.acayip renkler çok yoğun ve göz yorucuydu.çoğu lcdde böyle.ama renkleri kısabiliriz belki düzelen bişeydir.

• Ben de en geç 2 hafta sonra 40M87 modeli almayı düşünüyorum.Şu an en ucuza 4.200 YTL ye buldum.37" lisi ise 3.400 YTL.Bu sabah televizyonda İstanbul daki Yeni Bosna Spot Çarşısının LCD TV lerde büyük indirime gittiğini söylediler.Bu hafta sonu oraya bi gidip bakabilirim.Siz oraya fiyat sordunuz mu? Ben de şüpheli yaklaşmıştım ama TV leri garantili veriyorlarmış.Eğer orda ucuza bulabilirsem hiç kaçırmam alırım.
  • Samsung 40M87 modeli doğubank ta 3500 YTL ye kadar düşmüştür. İlgilenenlere duyrulur !
    http://forum.donanimhaber.com/m_16169895/tm.htm
  • birşey soracağım:
    bu LE40M87BD modelde ve bir çok lsd tv lerde teletext yok ya.
    alanların dikatini çekiyordimi.
    4 milyardan falz bit tv ye para vereceksin ancak danding teletext yayınlarını desteklemiyor olacak.

iyi mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • örnek bir resim koyunda bizde görelim ... yoksa size güzel gelen görüntü başkalarınında hoşuna gidecek değil ... ya resim koyun ya da lütfen böyle bir konu açmayın ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.