puhaha bu da hız mı yahu? Ben geçenlerde 1 gigabytea çıkardım, telefon kablosu yandı
ya internetten bu hızda ve büyüklükte dosyaları indiriyorsunuz, nasıl oluyor, bilgisayarda 700 mb dosyayı bir yerden bir yere kopyalarken bile o dediğiniz hızlara çıkmıyor,
kız diye okudum
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
puhaha bu da hız mı yahu? Ben geçenlerde 1 gigabytea çıkardım, telefon kablosu yandı
Yok Artık.
offf şöyle konular açmayın yaa
böyle hız gördünüz mü? içerde kesin birileri bugattiyi uçuruyodur diye giriyorum,yok download hızı yok upload hızı
buda benim hız
biz izmir büyükşehir belediyesine fiber çektik bağlantı hızı kac dersiniz ? 1000mpbs !! 1000megabit yani düşünün gerisini ama şöyle bişey var bu net 266 pc e bağlı yani pek bişi anlasılmıor
quote:
Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş
böyle bir kız gördünüz mü iye okudum
aynen valla
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
Ziyaaaaaaa!
böyle bir kız gördünüzmü diye girdim ama hüsrana uğradım
buda bizim okuldan :D
bizim selçuk üninin interneti 170mbit 100mblik dosya 6 snde iniyo
siteye baktım bise anlamadım ama biyerlere tıklayınca uçağa bindi önce biseler oldu bu hız şeyi çıktı sizin koyduğunuz resmdeki gibi. aha buda benimki
İTÜ de 100mbit internet var(daha fazlada olabilir ama 100 kesin) indirme hızını siz hesaplayın..
Üniveristeler İnternet hizmetini Telekom'dan almıyor. O yüzden ttnet'in 4 mbit sınırına takılmayın. Şunu araştırın : ULAKBİM
bende böyle bir kız gördünüz mü diye okudum :D başlık sakat ilüzyon olmuş :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme