Şimdi Ara

böyle bir hız gördünüzmü.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • puhaha bu da hız mı yahu? Ben geçenlerde 1 gigabytea çıkardım, telefon kablosu yandı
  • ya internetten bu hızda ve büyüklükte dosyaları indiriyorsunuz,
    nasıl oluyor,
    bilgisayarda 700 mb dosyayı bir yerden bir yere kopyalarken bile o dediğiniz hızlara çıkmıyor,
  • kız diye okudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

puhaha bu da hız mı yahu? Ben geçenlerde 1 gigabytea çıkardım, telefon kablosu yandı

Yok Artık.
  • offf şöyle konular açmayın yaa

böyle hız gördünüz mü? içerde kesin birileri bugattiyi uçuruyodur diye giriyorum,yok download hızı yok upload hızı
  •  böyle bir hız gördünüzmü..

buda benim hız
  • biz izmir büyükşehir belediyesine fiber çektik bağlantı hızı kac dersiniz ? 1000mpbs !! 1000megabit yani düşünün gerisini ama şöyle bişey var bu net 266 pc e bağlı yani pek bişi anlasılmıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

böyle bir kız gördünüz mü iye okudum

aynen valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

puhaha bu da hız mı yahu? Ben geçenlerde 1 gigabytea çıkardım, telefon kablosu yandı

Ziyaaaaaaa!
  • böyle bir kız gördünüzmü diye girdim ama hüsrana uğradım
  •  böyle bir hız gördünüzmü..

buda bizim okuldan :D
  • bizim selçuk üninin interneti 170mbit 100mblik dosya 6 snde iniyo
  • siteye baktım bise anlamadım ama biyerlere tıklayınca uçağa bindi önce biseler oldu bu hız şeyi çıktı sizin koyduğunuz resmdeki gibi.
    aha buda benimki

böyle bir hız gördünüzmü..
  • İTÜ de 100mbit internet var(daha fazlada olabilir ama 100 kesin) indirme hızını siz hesaplayın..
  • Üniveristeler İnternet hizmetini Telekom'dan almıyor. O yüzden ttnet'in 4 mbit sınırına takılmayın. Şunu araştırın : ULAKBİM
  • bende böyle bir kız gördünüz mü diye okudum :D başlık sakat ilüzyon olmuş :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.