Aksamdan koyuyorum programa sabaha 30 gb lik muzik filmler rapidshare ile inmis oluyor...
TTnet ile stabil download hızım.
482k civarına da çıktığı oluyor ama adsl'deki hız kayıpları yüzünden fazla sürmüyor. Kablonet abonesi olan varsa 4mb için maximum download hızlarını yazabilir mi?
Eşşekle bile 197-200kb hızla indiriyorum.
1 mbit le 107 KB ları görüyodum. bu internet download manager i bi yükledim. anlık ta olsa 130 lara dayanıyo.
4096 sabit 420 ile indiriyor..
size saniyede 5200 kb ile indirmenin sırrını veriyorum..makinanıza local bir tane host kurun içine önceden indirdiğiniz filmi koyun sonra kendi makinanızdan kendine tekrar aynı filmi indirdin 5200 le indirsin.bir işe yaramasa bile tatmin olursunuz
4 MB/S 430 - 450 Arası sağlam seed'de bu rakamları buluyor.utorrent normal sitelerde indirmem genellikle değişkenlik gösteriyor ama torrent çıldırıyor : )
Bağlantım 4096/1024 kbs.
Arkadaşnı dediği gibi sağlam seed varsa 450-500 arasını görüyorum.rapid'e gelince indirme saatine de bağlı biraz.sabah indirirsem 450 nin aşağısında değil.ama öğleden sonra biraz düşüyor 300 lerde felan çekiyor.ftp lerden çekerken çok hızlı düşme olmuyor.470 sabit hız diyebilirim..torrentte 490 dı galiba görmüştüm foto çekmiştim ama ortalıkta yok.
yaptığımız işe bak düşük bağlantı hızlarımızı biribirlerimize gösterip hava atıyoruz japonlar bunu görse artık bize nereleri ile gülerler bilmem
Siz buna hızmı diyorsunuz
illa bana koyduracaksiniz 5-6 megabytla indirdigim dosyalari , 50 mbtile !
abi hangi server'dan nasıl bu hızla indiriyorsunuz hangi program ek ayar gerekirmi 1mb ile çok kötü bende yeni yeni başladım bu torrent işine utorrent var.