Şimdi Ara

Böyle bir kavşak, DÜNYA da sadece TÜRKİYE de var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tokat-Amasya karayolu arasında iki yönden yolun tek şeridini kapatacak şekilde yapılan ilginç kavşağın yeniden düzenlenmesi istendi.
    -
    Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol çalışmaları kapsamında Tokat-Amasya Karayolu 39’uncu kilometrede Çaylı kasabası girişi önüne 15 gün önce bir kavşak yapıldı. Normalinden daha büyük yapılan ve yolun her iki tarafının yarısını kaplayan döner kavşağın olası kazalara davetiye çıkardığı iddia edildi. Sürücülerin kavşağa çarpmaması için yolun iki tarafına 100 metre geriden trafik uyarı levhaları konularak yol tek şeride düşürüldü.
    Karayolları Bölge Müdürlüğü, kavşağı kendilerinin yapmadığını, beldeye girişi sağlamak için Çaylı kasabasının yaptığını ileri sürdü. Çaylı Belediye Başkanlığı ise kavşağı, yolu yapan taşeron şirketin yaptığını savundu. Karayolları Bölge Müdürlüğü, bu haliyle kullanılması mümkün olmayan kavşağın yıkılıp yeniden düzenleneceğini söyledi.

Bu kavşağın yapımında emeği geçen DANGALAKLARI merak ediyorum.

Böyle bir kavşak, DÜNYA da sadece TÜRKİYE de var

• Froumda konusu geçmişti bu kavşağın. Bu bir Türkiye gerçeği.
  • Badem bıyıklı bir kardeşimiz yapmıştır. Boşa dememişler iş bilenin kılıç kuşananın diye. Bir de Ankara kavşaklarına hastayım. Hepsi ayrı mühendislik eseri.
  • kuzey kıbrısta da aynısı vardı bu kavşağın.
  • cidden tebrik etmek lazım,gece takla attırır bu son derece modern kavşak
  • yavşağın ( bitin yavrusuna yavşak derler ) yapacağı kavşak bu kadar olur...
  • Bu kavşağı çok defa forumda gördük ama bunun ciddi olduğuna inanmıyorum. Ortadaki dönel kavşak sonradan yapılmış gibi duruyor. Asfaltın izine bakarsanız anlaşılıyor. Ama ne akla hizmet oraya onu yapıp yolu tek şeride düşürüyolar onu bir türlü anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

LÜTFEN.....

konu açmadan forumda arama yapınız......

http://forum.donanimhaber.com/m_56613601/mpage_1/key_amasya%2Ckavsak/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.