Şimdi Ara

Böyle bir klasiği kim beğenmez ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off felaket güzel. KEşke içi farklı boyansaymış. Çok güzel bir restore olmuş ama 135bin dolar da az değil hani. O paradan daha aza yine möis gibi restore edilmiş hemi cuda, challenger falan alabilir meraklısı. Türkiyede yalan bunlar.
  • Bazı modeller rüküş olabilirler ama en azından krom kapladıkları şeyler plastik değil
  • bu araba michael jordan koleksiyonundan alınmıştı galiba. Hatta kapısının altında Michael Jordan '92 yazıyordu.
  • Ben istemem mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

Ben istemem mesela...

+1
  • bu ilana dün bakmıştım bayıldım desem az olur yani tek kelime ile mükemmel, en çokta rengine bayıldım.

Türbe yeşili
  • hiç biri 65 model mustang gibi olamaz

Böyle bir klasiği kim beğenmez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 28 Şubat 2013; 21:27:17 >
  • Klasik otomobil sevdalılarına hep gıptayla bakmışımdır ama benim hiç öyle bir sevdam olmadı. Sevmiyorum klasik araçları nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

Çok yakar genşler aman diyim

hayret çin malı alınmaz dememiş hoca
  • Güzel olmasına güzelde 135 Bin dolarlık güzel mi diye sorarsan hurda der geçerim
  •  Böyle bir klasiği kim beğenmez ?
    ü
    klasik denince aklıma ilk "o" geliyor,hiçbir araca değişmem "onu" gerçekten olağanüstü.
    ama ilandaki araç da gerçekten mükemmelmiş,beğenmeyenler elbet olacaktır tabii.ancak araç 59 model ve günümüzdeki bir çok araçtan "güzel".evet iddalı konuşuyorum güzellik göreceli bir kavram,ama hem gt500 için söylüyorum hem de ilandaki araç için,ne kadar kötü derseniz deyin içinizdeki ses o araçların kışkırtıcı olduğunu söylecektir

• Ben pek beğenmedim açıkçası.Duruşu kaba geldi bana.Favorim İmpala.
  • Tıpkı bir aşk gemisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Al işte gelde destek verme bu adama.

+1967

Teşekkür ederim hemşerim
  • kapı sesinin golf kadar tok olacağını sanmıyorum.o kadar para etmez o yuzden.
  • Ben beğenmedim
  • Pek hosuma gitmiyor bu tip araclar ama baracuda ss gibi amerikan araclari saheser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

eşek hoşaftan ne anlar

kendine gel
  • Bagajı hükümetin yaptıgı toki evlerinin oturma odalarından büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karabela Hüsnü

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

eşek hoşaftan ne anlar

kendine gel

atasözü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.