Firefox kullandığını varsayıyorum: Kısaca oyunun olduğu sayfaya girdin ya, sağ tıkla. Menüden, "Sayfa Bilgilerini Görüntüle" satırını seçtiğinde, bir pencere açılacaktır. Orada "Ortam" sekmesini işaretle. Burada sayfa içerisinde görüntülenen dosyalar listelenir. Tür kısmında "Nesne" yazanlardan birisi, indirmek istediğin oyunun adresini verecektir. Ben şu anda girdim ve oyunun adresi:http://www8.agame.com/games/shockwave/p/power_driving/power_driving_agame_com.dcr şeklinde görüntüleniyor. Ama eğer bilgisayarında çalıştırmak istiyorsan, bunu indirmek yetmez. Çalıştıracak kodda lazım. Onu da sayfa kaynağından alabilirsin. Belki de *.dcr dosyalarını oynatan bir yazılım da vardır. Ama flash ile yazılmış oyunlar için pek bir sorun yok. Zaten flash player oynatıyor.
Çok saol flashgetle yapamamıstım ama bununla yaptım yalnız swf uzantısını indirdim dcr deil
Diğer bir çare;
c:\Documents and Settings\Admin isimi\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
Klasörüne git. Burada swf uzuantılı dosya ara. Büyük ihtimalle bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Toros37
Diğer bir çare;
c:\Documents and Settings\Admin isimi\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
Klasörüne git. Burada swf uzuantılı dosya ara. Büyük ihtimalle bulursun.
⿈
hallettim sayenizde hepinize teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme