Şimdi Ara

böyle bir rezalet yok! (REEDER) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katılım zamanı: 20 Ekim 2016

Reeder bedava verseler almam. Alırsam şerefsizim. Ölü pikselli cihazı ekran değişildi diye geri gönderiyolar, aynı yerde duruyor ölü piksel + 1 tane daha çıkmış. Cihazları da servisi de çoook kötü.

Reeder'a para verene gerçekten çok yazık.
  • Ek olarak dikkatimi bişey çekti, konuda reeder'i öven 5-6 mesaj var. Bütün üyelikler bu konu açıldıktan sonra alınmış, diğeri de sadece reeder öven mesaj yazmış.

Gerçekten çok tuhaf, reeder sanırım burayı takip ediyor ve sahte üyelikler alıp burda kendini övüyor.

Edit: Biraz daha inceledim sayıları artmaya devam ediyor. Gülerek izlemeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 20 Ekim 2016; 21:51:00 >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Bos yoruma gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir mesajı okumadım. Telefoncuyum ve tecrübelerime göre Reeder pişmanlıktır. O kadar para veriyorlar , paraya yazık.
  • Bkz: General Mobile Discovery Elite - Gionee Elife E7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REEDER kalitesini tek geçerim, ayrıca yaygın servis ağı ve hizmet kalitesi çok yüksek hemde yerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 25 Ekim 2016; 13:35:01 >
  • Ufaktan hort olacak ama yazmadan geçemedim.

Bu Reeder'ın işlerine akıl sır ermiyor.

Geçenlerde (bir cuma akşamı) sitelerinden 1 tane P10C bataryasını sepete ekledim. Fiyat 50 lira görünüyordu. Hafta sonuna denk geldiği için siparişi tamamlamadım. Ertesi gün aradılar. Siparişimi tamamlamak istersem %20 indirim teklif ettiler. İşlemleri telefonda tamamladık. 40 liraya siparişi verdim.

Kargo elime ulaşınca poşeti açtım. Bataryanın şişmiş olduğunu görünce değiştirilmesi için aradım. Kargo kodu verdiler, faturasıyla beraber ürünü geri gönderdim. Birkaç telefon konuşmasından sonra düzgün ürünü gönderdiler. Bu kez kargo poşetinde fatura yoktu. Faturanın gelmediğini söylemek için kendilerini aradım.

Ertesi gün farklı bir numaradan beni arayıp faturanın 40 yerine 50 liralık (indirimsiz fiyattan) kesildiğini söyleyip faturayı rica ettiler. Durumu anlattım, faturanın kendilerinde olduğunu söyledim. Bu arada 2 hafta kadar geçti, benim faturadan ses seda yok. Ben de uğraşmayıp peşini bıraktım.

Bugün Yurtiçi Kargo kapıya geldi. Selekt Bilgisayar'dan kargom olduğunu söyleyince faturanın geldiğini düşündüm. Poşeti yokladım, içinde batarya var. İlk önce "ürün bana zaten geldi, sadece cepten faturayı çekip alsam, kargoyu kabul etmesem olur mu?" dedim. Doğal olarak kabul etmedi kargocu arkadaş. Ben de faturayı alıp ürünü geri yollarım diye teslim aldım.

Gelen ise şu: bana yeni bir bataryayla beraber iptal ettikleri faturayı geri göndermişler. Son durumda elimde fatura yok ama yerine fazladan bir batarya var. Şimdi bataryayı geri gönderirsem ve faturamı da istersem 40 liralık sipariş için toplamda 6 kez kargo ücreti ödemiş olacaklar. Pazartesiye kadar bekleyeyim bakalım, hatayı fark edip arayacaklar mı. Olmadı pazartesi ben ararım.

Hasılı, garip bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 3 Ağustos 2017; 13:7:55 >

• Hey yavrum hey bilmeyen kalmış mıydı yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende reeder alacaktım sonra nasıl olduğunu anlamadan toshiba click mini aldım. hem tablet hem laptop,windows işletim sistemi vs. çok kullanışlı.
  • Daha önce forumda hiç dolaşmayıpta bu konu altıan mesaj atan 0 mesajlı bot üyelerde gelmiş hemen reeder i savunmaya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.