Şimdi Ara

Böyle bir saçmalık olamaz lolu bırakıcam.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz daha gelişim göstermen gerekiyor, s5 gerçekten ciddi manada çok kolay bir elo. Sırf bunun için plattan üstünü göremediğim için smurf kasmaya karar verdim, gümüşte stres attırıyorlar insana resmen.
  • Kötülemek gibi olmasında cidden silvere orta elo demeyin ya tek elimle cıkıyorum.
  • Hocam s5 dediğin elo tek parmakla çıkabileceğin bir elo biraz daha kendini gelistirince bu açtığın konuya bakıp gulersin eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR serverında toplayın bütün bronz ve silverdaki adamları sorun nasıl oynuyorsun diye. Hepsi senin gibi ortalamanın üstünde olduğunu söyler ve takımın feedlediğini söyler.Ama malesef sende bu feedleyenlerin ve ortalama altında olan oyuncuların arasındasın. S5'den çıkamıyorum diyorsan iyi oynamıyorsundur ve oyundan zevk almak istiyorsan dereceli oynamayı bırak git aram yada normal oyun gir. Totem atmıyorsunuz daha arkadaşlar totem :D TR de silver4 hesap almıştım 50 maçta 46 win serisi yapmıştım. en kolayı bu eloda jungle oynamak. totem atan yok elini kolunu sallaya sallaya gank atıon :D
  • yine gel
  • Westte silverım(gerçi silver her yerde silver), topu afk olan takıma 10 adcden 10 suptan olmak üzere 20 kill verdik, hemen hepsi karşı dravenda kaldı. 20dkda 175cs vardı ve bota attığım roamdan 1/2 skorum vardı. Sonuç, maçı verdik ve bu maç bir istisna değildi. Tilt ola ola S1'den S5'e 1 haftada düştüm ve lose streak maceram hala devam ediyor. Ve bu arada feederlar oyun hayatına devam ediyor, ben ise feedera feeder dediğim için chat kısıtlaması aldım.

Ben kendimi kanıtlamak için afkları trolleri beceriksizleri taşımak zorunda değilim. Ne eşleştirme sisteminin, ne ceza sisteminin ne de puanlama sisteminin adil olduğunu düşünüyorum. Maç geçmişimde hala duran oyunlar var, 4:1 3:1 kda oranlarıyla verdiğim maçlarda, 1-10 oynayan adc ile aynı derecelendirme sistemine tabi tutulmam saçmalıktan başka bir şey değil. Bu şekilde de challenger olacak halim yok, tutunamadığım ligde zaten limitimi görüp geliştirebildiğim kadar kendimi geliştiricem, yoksa düşücem tekrar. Ama tamamen şansa yanına konan 4 tane adamı buyur potansiyelleri ne olursa olsun taşı demek, insafsızca bir sistem.

Script indirip hesabı banlatmayı, yakalanana kadar tilt olduğum kadar insanları tilt etmeyi ve sonunda oyundan sonsuza dek kurtulmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 8 Eylül 2017; 2:57:50 >

• Bende maç kaybetmeden S4 e çıktım plata kadar çıkarım diyodum taki 3 4 güne kadar günde 5 6 maç atıyorum her maç ya afk ya Troll yada feedleyen geliyor. Mid ve Jung oynuyorum çokta bi esprisi yok zaten bunlar her ligde olur maksat çekişmeli mantıklı oynansın yeter

• emrhndgn E kullanıcısına yanıt
    ya siz nasil cikamiyorsunuz anlamiyorum. ben trolleyerek bronza dusmeye calisiyorum dusmuyor. gumus 3ten altin1e cikmistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Olmayınca olmuyor hocam cidden bende en fazla gümüş 1 e çıktım ama düzenli olarak girmiyorum haftada 1 falan şu an gümüş 2 yim girsem çıkadabilirim fakat bir yandan düşerim diye korkuyorum :) Sana bir sorum var çıkamıyorsan kötü oyuncusundur diyorsun ya peki sana göre kötü oyuncu nasıl bir oyuncudur yani ne yaparsan veya yapmazsan kötü oyuncu olursun ?
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Kötü oyuncu

Farm yapamaz

Rün, masterileri yanlıştır.

Karşıdakilere göre build yapmak yerine ezbere ve yanlış build yapar.

Flame yapar.

Roam atmaz.

Tek başına girip ölür benim takımım nerede, takım report diye ağlar.

Baronda throwlar.

• s5 çekilişe bile girmem
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Sanırım tek hatam roam atmamak :)

Edit: ki zaten ormancıyım o zaman sorun herkese gank atamamak ama izlediğim yayınlarda da herkese gank atamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 11 Eylül 2017; 13:21:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.