Şimdi Ara

BöyLe bir serverda oynarmısnz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖnceLikLe ArkadasLar Herkese Merhaba Ben bir server acmayı dusunuyorum..Ve sizLerin fikrini almayı istedim.. Dedicated bir server oLcak Season 4 Epsodia 2 oLcak ..Dedicated olduqu icin premium satmayı planlıyorum guzelde bir premium sistemi dusunuyorum normalle premium arasında ucurumLar olmucak aylık kirayı cıkarsam yeter bir kar amacım oLmucak.. Guzel Bugsuz 600 expLik bir turk serveri kurmayı pLanlıyorm..Bende dedicated kurcaqım icin ilk once cekindim sizLerin bi fikrini Alim dedim.. boyLe bir serverda oynarmısnz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dony_LarK -- 21 Haziran 2009; 23:23:38 >

• bana gore oynanir ama 600x ne dusuk ne yuksek garip bir exp olmus ama sole diim yeni isen seaoson 4 e2 bugsiz files yok oraninda az bu isi cidden gusel yapmak istiosan files al butcen yeter ise ozmn 4 4 luk bir server olur bide exp i ya daha dsur yada arrtir fun mi olcak yoksa normalmi?? fun ise daha artir normal diosan expi 100 e fln dusur
  • aga aç bi server türkglobali olsun npc lerde potlar en ezik itemler harici bişi satılmasın exp 250 olsun premiumu sen bilirsin eğer 3 ay açık kalırsa millet hep serverinde oynar benden demesi.
  • Serveri acarsam uzun bir sure acık kalcak zaten.. Expide kararLastırırız beraber burda. Fun isteyen coksa fun zor isteyen varsa zor..
  • Season 4 Episode 2 GüzeL bir versiyon.Açarsan ve uzun süre kaLacaksa kasanLar oLur diye düşünüyorum.
  • Oynamam ..

Şaka şaka kuLağa hoş geLiyor..
  • beyler mu online oynayanların bir yanlışı var!
    Zor server deyince 100 exp ve aşşağısını anlıyorlar.
    Halbuki zor server denince itemler zor bulunacak para ve chaos değerli olacak hiçbir evente giriş bileti satılmıyacak herkes topladığı itemlerle bunları chaos goblinde birleştirecekler o şekilde giriş yapacaklar.
    Yani bence serverin özellikleri şu olmalı:
    1-250 Exp
    2-%25 Drop
    3-Bless bug off
    4-Lag çok az olmalı
    Npclerde satılan mallar şu şekilde olmalı:
    Her çar için 3 kadame silah(En eziğinden başlamak üzere)
    Her çar için en ezik üstler 1 adet(+ sız olcak silahlarda öyle)
    Her eventin 1. kademe giriş biletleri
    +sız potlar
    skiller satılmayacak
    Yoğun istek dahilinde chaos satılabilir ama ben satılmamasından yanyım.(oyunun en değerli malzemesi bana göre chaos olmalı)
    görew itemleri satılmamalı
    Spotlara gelince:
    Bence oyunda lag oluşturmayacak kadar çok spot olmalı.

Bu şekilde bir server açılırsa ben ve yaklaşık bi 15 arkadaşım oynamaya hazırız.
    Bu 15 arkadaşım şu an metin 2 oynuyolar sıkılmaya başladılar.
    Önceleri mu kasıyoduk BizMu nun zamanlarında yani.
    Bu şekilde bir server olursa çok tutar.
    BENDEN SÖYLEMESİ!

Not:Bu söylediklerim sadece öneridir.Lütfen 'yok böyle server olmaz.','yok exp çok düşük.',gibi önerilerinizi benim yazımı küçümseyerek değil kendi öneriniz olarak yazınız.Kimse üstüne alınmasın.Alınması gerekenler hariç.

• Geçiniz.

Çok topic açıldı böyle sonuç:0
  • quote:

Geçiniz.

Çok topic açıldı böyle sonuç:0
    Bu senin fikrin saygı duyarım ama ben bu serveri acıcam.
  • ßelki oynarım ama premium almam Açarsanız eğer hayırlı olsun şimdiden.
  • Premium Fiyatlarını Ne Kadar Düşünüyorsunuz 10 Lirayı Geçerse Almam , Hakketten! Ama Server'ın SağlamLığınada Bağlı.
  • Oynamam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

ßelki oynarım ama premium almam Açarsanız eğer hayırlı olsun şimdiden.

Aynen Aynen
    +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Oynamam..

Senin bu açıksözlülüğün beni yiyip bitiriyo haci
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Oynamam..

Sen oynamazsan bende oynamam
  • Çıx oynamam.Premium =

• Beyler hemen yargısız infaz etmeyin.
    Server açılsın birde tutarsa o zaman oynamam diyenleri göriyim ben.
    Haa eğer kendi serveri varsa oynamam deyip adamı fikrinden geri tutumak istiyosanız onu bilemem.
    Neyse bence eğer premiumla normalin arasında bir uçurum olmadığı sürece oynanır.
    Eğer premium pahalı değilse zaten premiumun anlamı olmaz.
    Amaaaan neyse kendisi premiuma karar versin.

• quote:

Orjinalden alıntı: edafat

Beyler hemen yargısız infaz etmeyin.
    Server açılsın birde tutarsa o zaman oynamam diyenleri göriyim ben.
    Haa eğer kendi serveri varsa oynamam deyip adamı fikrinden geri tutumak istiyosanız onu bilemem.
    Neyse bence eğer premiumla normalin arasında bir uçurum olmadığı sürece oynanır.
    Eğer premium pahalı değilse zaten premiumun anlamı olmaz.
    Amaaaan neyse kendisi premiuma karar versin.

Tutup tutmaması sorun değiL ne kadarda onLinesi oLsa premium oLayına ben sahsen sıcak bakmıyorum tutuLan birsürü server var ona bakarsan hepsinde kasacayız diye birşeyde yok.
  • Tabi buda senin fikrin saygı duyarım.
  • Premium'u ben de hoş karşıLamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.