Şimdi Ara

Böyle bir şey mümkün mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum ben üniversite 1.sınıfta okuyorum ve geldiğim şehirde bir yurtta kalıyorum..Ancak şu var yurdun interneti gercekten baya hızlı evet ancak kablosuz ag üzerinde şu yazıyor (bu ağ üzerinden gönderilen bilgiler başkaları tarafından görülebilir) bu yazıyor arkadaşlar şimdi size şunu sormak istiyorum ben youtube e filan giriyorum film vb izliyorum bunları yurdun sahibi görüyor mu ? 2.sorum bu cok kafama takılıyor lol de yeni hesap actım kendime ve e mail adresini onaylama geldi bende bu olaydan şüphe duydum ve kendi telefonumdaki mobil intenetimden onayladım dogrulamayı şimdi diyorum ki acaba benim telefonumdaki konusmaları vb okuyabilirler mi whatsapp filan sonucta özel şeyler bunlar ailevi meselelerden filan bahsedebiliyor insan yani telefonumşa wifiden hiç baglanmadım sadece mobil veriden baglanıyorum hep böyle bir şey mümlün mü yani o dogrulama mesajı o internetten geldi bense kendi mobilden onayladım şimdi oradan o baglantıyı kullanarak telimi yönetebilirler mi yardımcı olun lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yüksek ihtimal yurtta loglama kullanılıyodur o nedenlede istenilirse görülebilir
    ama yurt görevlisi buna bakmayı dahi bilmiyodur büyük ihtimal o nedenlede sıkıntı yapmana gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord276

yüksek ihtimal yurtta loglama kullanılıyodur o nedenlede istenilirse görülebilir
    ama yurt görevlisi buna bakmayı dahi bilmiyodur büyük ihtimal o nedenlede sıkıntı yapmana gerek yok bence

Hocam log dediğin şey o wifi üzerinden baglanıp yaptıgım hareketlerin kaydedilmesi degil mi ben telden o wifiye hiç baglanmadım ki

• Telefon GSM şebekesi üzerinden Internet'e bağlı olduğu sürece Wi-Fi'dan herhangi bir bilgi falan göremezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müyendis67

quote:

Orijinalden alıntı: lord276

yüksek ihtimal yurtta loglama kullanılıyodur o nedenlede istenilirse görülebilir

Hocam log dediğin şey o wifi üzerinden baglanıp yaptıgım hareketlerin kaydedilmesi degil mi ben telden o wifiye hiç baglanmadım ki

Ya kardeş kusura bakmada devlet sırrımı taşıyosun bu kadar karamsar düşünüyosun sen telefondan bağlanınca oparatörün bunları loglamıyo istersen ne yaptığına bakmıyomu sanıyosun bu kadar kasma relax biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.