Şimdi Ara

Böyle bir şeyi nerden yaptırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modlara bakarken fan kontrolcü düşünüyordum ama aklıma geldi böyle bir şey yaptırmak istiyorum

Böyle bir şeyi nerden yaptırabilirim ?

kasanın ön tarafa 2 boşluğu kaplayacak şekilde ledli elvis yazısı :D

nerden yaptırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylin3 -- 21 Mayıs 2009; 15:53:35 >

• kendinde yapabilirsin basit biºey.
  •  Böyle bir şeyi nerden yaptırabilirim ?

photoshopta ekledim hemen böyle bişi düşünüyorum kasa içinide kırmızı uv ledli fanlarla güzel olur herhalde yada mavide yapabilirim şimdilik düşünce aşamasındayım
  • Led lerin sıraylamı yanmasını istiyorsun? Yoksa hepsini aynı anda yanmasınımı istiyorsun? Hepsinin yanmasını istiyorsan kolayda sırayla veya değişik şekillerde yanmasını isiyorsan devre lazım...
  • Forumda bak AMFİBİ (http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=105836) Mustafa abi var.Şu an forumda görünüyor.İstediğin her türlü modifiye sorusunu ona sorabilirsin
  • tşkler arkadaşlar kafamda yavaş yavaş canlanıyor
  • arkadaşım böyle bişi yaparsan bende satın alabilirim senden ama elvis istemem ben yazı olarak :) farklı bir şey yazdırabilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bu aralar RC-690 forumun en çok tutulan kasası oldu
  • yazıyı plastik veya ne üzerine istiosan yazıp gönder yaparım ama hepsi yanıp söner veya hep yanar
  • nasıl yanmasını istiyon devresini göndereyim sana bağlantısını filan anlatırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.