Şimdi Ara

Böyle bir sistem yaptım tavsiye alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 2500..diğer ay almayı düşünüyorum. bu ay psu alıcam o yuzden sisteme koymadım. ram mhz de kafanıza takmayın vatanda 2133 mhz yoktu ondan göstermelik koydum.. asıl olay anakart gibi duruyo. işlemci ve ekran kartına yuklendım onu kısmak zorunda kaldım. anakart beni idare edermi performansa cok etkı edermı uyumsuzluk vs. beni aydınlatırmısınz?
     Böyle bir sistem yaptım tavsiye alabilirmiyim

• Anakart bır sıkıntı yaratmaz
    Bu arada hdd almamıssın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd var o yuzden dahil etmedım. msi b150m gamingte kafamda ama ucuzuna kaçmak ıstedım. h110mde bi olumsuzluk yaşamam umarım
  • oyun amaclı alıyorumda h110mle b150m arasında fark olabılır ama benı cok etkıleyecek bişey varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: athlord

hdd var o yuzden dahil etmedım. msi b150m gamingte kafamda ama ucuzuna kaçmak ıstedım. h110mde bi olumsuzluk yaşamam umarım

Kardes h110 al gıtsın eger oc yapacaksan kalıtelı bır z170 al
    anakart alınacaksa ya h110 ya da z170 alınmalı

mıllet pahalı anakart yuzunden ekran kartından kısıyor butceyı

ayrıca gamıng anakartlara sırf gamıng yazıp boyalı oldugu ıcın para bayma oyunlarda herhangı bır performans farkı goremezsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vala kardesim ayni senin gibi dusunuyorum ama ilk defa bilgisyar topliyacagm icin ve benm icin yuklu bi meblag oldugu icin ister istemez insanlarin dedikleri aklina takiliyo boylemi yapsam diye. Oyuzdende kararsz kaliyrm sahine ferrari motoru takmak diyolar habire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.