arkadaşlar yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim minnettarım hemen deniyorum.. görüşmek üzere..
aynı sorun bende oldu şu şekilde hallettim sorunu sleep ve home tuşuna yaklaşık 10 - 15 saniye kdar basılı tuttum "bu sırada iphone bilgisayara bağlıydı ce itunes açıktı" itunes bağlantı şekli çıktı ve ziphone "do it all" yaptım sonrada restore işlemine geri döndüm ve düzeldi
ya yazılar çıkıyorya orada "temp" yazıyor sürekli kaç saatten beri uğraşıyorum
Biraz sakin olup acaba bu söylenenler de nereyi atladım diye bakarsanız,sanırım gözden kaçırdığınız bir nokta var.Heyecanınız,gördüğünüz ve uygulamaya kalktığınız yazıları bile hep bildiğiniz yöntemin dışına çıkmadan uygulamanızdan kaynaklanıyor.Aslında önerilenlerin sıkıntısınızı çözeceğine eminim.Bir kez daha bi gözden geçiriniz yazılanları. Kolay gelsin.
bayadan beri uğraşıyorum ama olmuyor dostum yardımlarınız için teşekkür ediyorum.. ziphone 2,6b kurdum daha sonra fix nvram yaptım tel düzeldi ama sonra itunesten shift tuşuna basıp 114 ü seçiyorum yüklemeye başlıyor.. tamam bu sefer oldu diyorum ama sonunda error veriyor tel yine recovery moduna geçiyor yani itunesten bişi yükleyemiyorum. daha sonra do it all yaptım ama versiyon olmadığı için sürekli "Attemp.." diye bir yazı çıkıyor ve ölece donup kalıyor.. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim bütün arkadaşlara.. saygılar
shift tuşuna basmadan Firmware'yi yüklemeye çalışır mısın? Artı bunu yapmazdan önce Refürbish yapar mısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme