Şimdi Ara

Böyle bir srunla karşılaştınız mı ¿?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 'u ziphne 3 ile kırarken iphone da sürekli yazı akıp gidiyor şu yazı yazıyor " BSD root: md0 , majör 2 , minör 0"
    ne yapmalıyım bir türlü kırma işlemi gerçekleşmiyor.... yardım ederseniz sevinirim..

• dfu moduna alıyorum fakat yeniden başlayınca yine aynı hatayı veriyor?? en son bıraktım bakalım ne olacak diye aynı herhangi bişi lduğu yok ??
  • böyle bi sorunla karşılaşan arkadaş ya da yardımcı olabilece bir kimse yok mu?
  • yazı akması normalde o yazılar cıktıktan sonra işlem duruo mu ?? yoksa tamamlanıo ama kırılmıo mu ?
  • evet kardeşim yazılar akıyor sonra duruyor bu yazı başlıyor hep böle devam ediyor
    ya baya uğraştım her şeyi denedim ama olmuyor lütfen yardım edermisin formdaki arkaşlar baya meşguller galiba. :)
  • ne kadar beklediniz ?? cunku telefonun kırılma işleminin tamamlanması için 3 dk ya yakın bir zamana ihtiyac var..birde telefonunuz versiyonu kaç ?? bootloader ı 3.9 mu 4.6 mı ??
  • bu sorun defalarca soruldu arastirma yapmadan konu acmayin sanirim itunes ile ilgili bir sorundu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasımız dediği gibi foruma bi bakın daha kesin ve dogru cewapları alırsınız..
  • ya formda aradım bulamadım kusura bakmayın anlayışınıza sığınıyorum herşeyi denedim bir türlü olmuyor.. İLLogiCal arkadaşım yardımların için teşekkür ederim.ya tel kutusundan yeni açtım sıfır bir telefon du herhalde 4,6 idi ? hala yazılar duruyor. :(
  • her iki cihazida bi resetle itunesi kaldir yeniden kur dene 2.6 kullan bide en sagliklisi o ziphoneyle kirarken ituneside aciyon dimi
  • evet itunesi açıyorum hemen deniyorum kardeşim teşekkürler
  • denedim ama olmuyor yine aynı hatayı veriyor 2.6 ile kırmaya çalıştım yine olmadı. başka bir yolu yokmu acaba itunesi kaldırdım yeniden yükledim restasrt ettim ama olmadı
  • hala aynı hatayı veriyor "BSD root : md0 , major 2 , minor 0" bu hatayı vermesinin nedeni nedir acaba DFU , Recovery , Normal her modu denedim itunesi kapattım denedim, kaldırdım yeniden yükledim ne fayda
    kelimelerin bir çoğu dilimde kendi anlamlarının dışında kullanılmak üzere mermi atım hızında çıkmak üzere beklemekte.. demekki yaşamak gerekiyor bazı şeyleri.. help (yardım)...
  • bayadır araştırıyorum formda böle bi olayla karşılaşanda yok...
  • yaw.. bu sorunla karşılaşan hiç bir arkadaşımız yok mu acaba?
  • BSD root : md0 , major 2 , minor 0 sürekli bu yazı akıp gidiyor.. hiç bir şey yapamıyorum..
  • ...
  • Ya aslında vardı kardeş ama aradım bulamadım bende silinmiş olabilir yapacağın şey basit Power düğmesi ile home tuşuna basılı tut telefon reset attıktan sonra açılacak elmayı görünce elini power düğmesinden çek home tuşuna basılı tut ondan sonra kablo ve Itunes işareti gelecek sonrasını biliyorsundur zaten Ziphone 3.0 do it all de herşey tamamdır inşaAllah...

• baska bir pc de denemeni tavsiye ederim birde boyle dene
  • BSD ROOT: MD0, MAJOR 2, MİNOR 0 HATASI:

Elektrik kesintisi sonucu veya bilgisayar ile iPhone bağlantısının kopması neticesinde meydana gelen bir arıza şeklidir."BSD Root: md0, major 2, minor 0" ve telefon açılmamaktadır.Bu yükleme bitmeden de irtibatı kesmekle olabiliyor.
    IPhone'u "Recovery Mode" a almak için şunları yapıyoruz.
    IPhone'u Bilgisayara bağlıyoruz “BSD Root: md0, major 2, minor 0″ satırlarını görüyoruz.
    Iphone'u USB kablosunu çıkarıyor ve Bilgisayar ile bağlantısını kesiyoruz.
    Telefonu kapatıyoruz. Power tuşuna basıyoruz veya Power/Home tuşlarına basarak tamamen kapanmasını sağlıyoruz.Kapandığından iyice emin olun.
    iTunes ve Ziphone programlarını ve ardından da IPhone'u açıyoruz.
    Home tuşuna basılı tutuyoruz ve bırakmadan bir ucu Bilgisayar'da takılı olan USB kablosunun diğer ucunu IPhone'a takıyor ve IPhone'u açılıp boot etmesi gerekiyor.Home tuşunu da bırakmayınız.
    Ekranda önce iTunes/USB Kablosu simgesi çıkacak, sonra da iTunes "Recovery Modda bir telefon buldu" diyene kadar Home tuşuna basılı tutacağız.Ardından Home tuşunu basmayı bırakacağız.
    iTunes programını açıyoruz,Cihazı DFU mode alıyoruz ve normal şekilde Restore için çalışmalara başlıyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.