Şimdi Ara

Sizce tuhaflık bendemi usta da mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a canlar öncelik yanlış anlama olmasın bende el emeği ile çalışan birisiyim .. yarın kısmetse uzun yola çıkacam arabada ufak tefek sıkıntılar vardı gaz filtresi değişimi v.s onları yaptırmak için sanayiye gittim stop lambası ampulleri geçmişti rasgele bir oto elektrikciye girdim girmez olaydım adam sağ stopu söktü 3 ampul değişti borcumu ne diye sordum 150 TL dedi daha öncede stop ampülü değiştirdim ama bu kadar uçuk fiyat vermedim. neyse biraz pazarlık edim dedim oda onuda yapmadı ufak bir münakaşadan sonra adama tamam abi sök al ampüllerini dedim. yav işte ben senin stopunu söktüm benim emeğim ne olacak şöyledir böyledir sanırsın adam sıfırdan stop imal etti bana. yok işte ampülün tanesi şu kadar estek köstek neyse ayrıldım ama sinirlerim bozuldu bende elektronikciyim ama bir iş yaparken pazarlık payı illaki oluyor neyse içime kurt düştü başka bir sanayide rasgele bir elektrikciye girdim dedim usta stok sökme takma 3 ampul değişme kaça olur dedim biz stopu 50 ye söküyoruz ampul tanesi 20 tl dedi 110 TL eder hepsi

sizce bu adam beni öpmeye mi kalktı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum . ??

bu arada öbür elektrikciye 100 lira verdim yanlış anlama olmasın kimsenin hakkını hukukunu yiyen birisi değiliz kesinlikle ama şunu anladım sanayide tanımadığın adama iş yaptırmayacan...

• Kul hakkına girmişsin..

Konuyu istediğin gibi evir çevir senin yaptığın kul hakki.

El emeğine fiyatı sen belirleyemezsin.

En başta fiyatı soracaktın. iş bitince yan yattı, çok battı vs olmaz...

Konunun "troll" konu olmasını, benim de ilk "sazan" olmamı temenni ediyor yoksa 50 tl fark için yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum...
  • Kul hakkına girmişsin..

Konuyu istediğin gibi evir çevir senin yaptığın kul hakki.

El emeğine fiyatı sen belirleyemezsin.

En başta fiyatı soracaktın. iş bitince yan yattı, çok battı vs olmaz...

Konunun "troll" konu olmasını, benim de ilk "sazan" olmamı temenni ediyor yoksa 50 tl fark için yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 30 Eylül 2024; 13:32:41 >
  • 50 tl değil, 5000 lira da olabilirdi.

önce neden fiyat sormuyorsunuz ki? fiyat sormayıp, işi yaptıktan sonra sök, istemiyorum demek olmaz. ayıp etmişsiniz.

• çamur yapmışsın. ya önce soracan ya da paşa paşa ödeyecen. sök demek nedir? sökünce artı bir emek daha harcayacak. bu arada 150 tl de yüksek bir ücret değil. ne alacaktı 50 lira mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 30 Eylül 2024; 16:12:25 >
  • Önce fiyat sorarım, işime gelirse…
  • madem sormuşsun söyleyelim: tuhaflık sende

• Konu büyük bir ihtimalle CSB.

Benzer durum yaşayanlar veya yaşama ihtimali olanlar için konuşursak ;

İki elektrikçi arasında öyle aman aman bir fiyat farkı yok.

Orta halli bir çay bahçesinde bir küçük çay 35 TL. olmuş.

En temizi peşin peşin parayı konuşup ona göre işe başlatmak.

• Sorun üstada.

Bedava yapmalıydı
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz hocam? Çay nasıl 35₺ olur? Taşradayım belediye tesisi 7,5₺. Çay bahçesi 15₺.
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Ben cevap vereyim...

Bursa merkez ara sokak çay ocağı 10 TL caddesi yoğun çay ocağı 15 TL hasbelkader deniz kıyısı bir semte gidersen "eyvah TL"... Genelde 25 /35 TL arası...

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 15tl’ye çay belediye tesisinde vardır en fazla. Taşrada tam hangi taşra orası. İzmir manisa konya ankara 15tl çay kahvehanede gördüm bir tek orayada eşimi kızımı dostumu götüremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 30 Eylül 2024; 17:46:20 >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

heçççç .. işte o kadar .. :D

şaka bir yana rahmet li yılmaz güney in umut filmi var at arabasında bir sıkıntı oluyor tekerinde adam tamir ediyor işte o zamanın parası birşey istiyor yılmaz güney de ulan Allahtan kork ben günde o kadar kazanıyom mu diyor şimdi gerçekten durum öyle bende elektronikciyim şu kriz ortamında bizde o kadar kazanmıyoruz valla ..

• valla hata insana mahsusdur yapacak birşey yok ama ben şunu anladım sanayide birşey yapılacaksa tanıdık ustaya gidecen 1

2.si geçen internette okudum adamın birisi ben arabanın yağını filtresini kendim değiştiriyorum diyor bizde illa öyle mi olacak anasını staım ??

3. sü csb neyy ???

• Csb sallamasyon uydurma demek.

50 lira için de bu devirde sıkıntı yapılmazdı be usta.
    Konunun tarihine baktım acaba 5-10 yıl önce mi diye.
  • Burada 500 liradan aşağı yapmazlar o işlemi. Sen herhalde Karaman'da filan yaşıyorsun.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

senin tuzun kuru o zaman müdür kendi adına konuş...

bu devirde insanlar helede emekliler 2 TL için ucuz ekmek kuyruğunda bekliyor bilmem farkındamısın ??

• True_Sun kullanıcısına yanıt

istediğin gibi düşün... öpülmenin fazla para vermenin adı kul hakkı olmuş bizde elektronikciyiz el emeğini senin kadar bizde biliriz.....

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Kimse durup dururken yazmadı...

Sen soru sordun bizde cevap verdik...

Cevapları beğenip beğenmemen önemli değil..

Tabii ki düşündüklerimizi / kendi fikirlerimizi soyleyecegiz...

• 40₺ için şurda utanmadan konu açmış birde kul hakkı yemem demiş :D bunu diyenler hep de kul hakkı yiyenler oluyor nedense
  • 1 lahmacun olmuş 150 TL

150 lira için beyin nöronlarını bu kadar meşgul etmeye değer mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.