Şimdi Ara

Böyle bir yazılım türü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde eski bir oyun cdsi var ve ben bu oyun cdsini vcd player'a taktığımda cdda diye bir yazı çıkıyor ekranda tv nin...
    Ve cd disk içinde bir kaç tane müzik çıkıyor...Bilgisayarda cdnin altını üstüne getirdim ve içinde hiç ses dosyası bulamadım..

Sorum şu;
    Bu oyun cdsini vcd oynatıcıya taktığımda, vcd oynatıcının çaldığı bu cdda formatlı müzikleri bilgisayara nasıl aktarabilirim, mp3 ve wav gibi formatların birinde...

Tavsiyeniz olan yazılımlar nedir acaba?
    Yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: herseyiyak

Selamlar arkadaşlar,
    Elimde eski bir oyun cdsi var ve ben bu oyun cdsini vcd player'a taktığımda cdda diye bir yazı çıkıyor ekranda tv nin...
    Ve cd disk içinde bir kaç tane müzik çıkıyor...Bilgisayarda cdnin altını üstüne getirdim ve içinde hiç ses dosyası bulamadım..

Sorum şu;
    Bu oyun cdsini vcd oynatıcıya taktığımda, vcd oynatıcının çaldığı bu cdda formatlı müzikleri bilgisayara nasıl aktarabilirim, mp3 ve wav gibi formatların birinde...

CDDA bir müzik formatının CDde kayıpsız olarak ilk oynatım halidir, bunu mp3 formatına çevirmek için öncelikle wav formatına çevirmen gerekir converter ile (zaten CDD kayıpsız ses verisi olduğu için, çeviri yapılırken ses veya müzik formatında bir kayıp olmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: herseyiyak

Selamlar arkadaşlar,

Sorum şu;

CDDA bir müzik formatının CDde kayıpsız olarak ilk oynatım halidir, bunu mp3 formatına çevirmek için öncelikle wav formatına çevirmen gerekir converter ile (zaten CDD kayıpsız ses verisi olduğu için, çeviri yapılırken ses veya müzik formatında bir kayıp olmaz)

Paşam, iyi güzel hoş yazmışsın, bir de işin hiç ilgilenmediğim teknik boyutuna girmişsin, falan filan - inter milan...

Ben diyorum ki bu bir oyun cdsi, müzik cdsi değil...
    bilgisayara takıp cdnin içeriğini alt üst edip baktım hiçbir müzik dosyası çıkmadı...

TEKRAR YAZIYORUM BU BİR OYUN CDSİ, MÜZİK CDSİ DEĞİL...

Hangi yazılımla bunun içindeki müziği bulup cdnin içinden çıkartacam...
    mp3,wav,ogg farketmez yeterki bi formatta kaydedeyim...

kısacası bilgisayara takınca oyun cdsi oluyor, vcd playera( DVD player değil) takınca müzik cdsi oluyor...

umarım anlatabilmişimdir...
    var mı "önce şu yazılım kur, daha sonra cdyi tak ve aşağıdaki adımları takip et" diyebileceğin bir yol?

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

.....halidir, bunu mp3 formatına çevirmek için öncelikle wav formatına çevirmen gerekir...

tamam da o dosyaları bulsam önce wav formatına çevireyim, sen de kurtul ben de...
    ama dosya yok, araştırdığımda cdnin çinde çıkmıyor....uzantısı ne bu cdda dosyalarının...

bi tek vcdye takınca müzik cdsine dönüşüyuor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.