Şimdi Ara

Buna bi çare var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem çok ders çalışıp hem de stres gelecek kaygısı vs yasamak istemiyorum şu an söyleyince bile kendime gulesim geldi var mı bunun formülü??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• YKS ile ilgili içeriklere son vermek çok mantıklı bir başlangıç olur. Özellikle YouTube'da derece öğrencisi sıfatı altında tek derdi öğrencilerin bu stresli durumlarından faydalanıp 3-5 kuruş cebe atmak olan şarlatanlardan uzak durmak kritik bir öneme sahip. Ben strese girdiğim dönemlerde özellikle çıkmış sorulara bir göz gezdiririm, sınavın hayal ettiğim kadar korkunç olmadığını görmek rahatlatıyor. Ondan sonra plan yapmak da çok iyi gelir çünkü bende hep şöyle oldu : " Bu plana uyarsam şu şu konuları hallederim ve yetiştirebilirim hala zamanım var " özgüveni geliyor. Youtubeda ölüm makinesi diye bir çocuk var , kendisi tam bir makine gibi çalışıyor ve izleyenlerine de özgüven pompalıyor o da işine yarayabilir bence. Mesala 60 net yaparken msü de 105 nete çıktığını falan da anlatıyor. Sıralayacak olursam :

- Ders harici rehberlik içeriklerini izlememek
    - Plan yapmak
    - Stres oldugun dönemlerde çıkmış sorulara ve çözümlerine bakmak

Ben bu dediklerimi yaptığım zaman rahatlıyorum fakat stresin tamamen geçtiğini söyleyemem, o yuzden diğer arkadaşların da tavsiyelerini merak ediyorum.

• Ayrıca ölüm makinesi dediğim kanal diğer yks içerikleri üreten arkadaşlardan çok farklı bir tarza sahip ve yararlı olduğunu düşündüğüm için onu öneriyorum, zaten çocuğun kendisi de yks ile ilgili rehberlik içerikleri tüketmenin yararından çok zararı olduğunu söylüyor.
    Ayrıca ölüm makinesi deneme çözümü izleyebilirsin çünkü 20 dk da TYT Matematik falan çözüyor ve insana aşırı kolay gösteriyor bunu , o da stresi azaltmana yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-36CFCB61A -- 2 Şubat 2025; 8:13:19 >
  • Ölüm makinesi 3kdan 2kya çeken basbasçı lavuk değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • songünorganik kullanıcısına yanıt
    Evet o

• Çamaşır makinesi

• Beyler yksye bukadar kalmışken 0dan derece gelir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MantarAga M kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar çalışmadıysan bundan sonra çalışacağının garantisi ne ki.

• Vay anasını hiç başına bu kadar katılıp da sonunda bu kadar ayrıştığım bi paragraf olmamıştı

• randyrhoads8 R kullanıcısına yanıt
    Paragrafın başı ve sonunda sanki kendimle çelişiyormuşum gibi olmuş olabilir fakat tam öyle değil. Ölüm makinesi dediğim çocuk kanalında rehberlik videosu çekmiyor ( birkaç videosu var rehberlik ile ilgili onları da önermiyorum zaten ) Asıl olay çocuğun yaptığı planları anlatması ve uygulaması, 2 günde tyt fizik - 1 haftada ayt kimya vs vs gibi kısa sürede çok şey başarması birçok öğrenciye motivasyon olur diye düşünüyorum. Öğrencilerin çevresi "şunu yapmazsan kaybedersin - şuna geç kaldın vs vs " diyen adamlar ile dolu olduğu için bu yargıları kırmakta sağlam rol oynar bu videolar. Örneğin, bir videosunda ben TYT de 118 doğru 2 yanlış yaptım ve benim sizden bir farkım yok sizde yapabilirsiniz diyerek sağlam motivasyon veriyordu. Stoacı alıntılarla süslemesi de ayrı güzel. İşin " basss" diye bağırması gibi cringe bir tarafı var , orayı bende pek sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-36CFCB61A -- 2 Şubat 2025; 14:24:10 >

• sınavdan başka faaliyetin olursa sınav sende stress yaratmaz. Az bi çıkın iki ağaca tırmanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.