Şimdi Ara

Böyle De Thieflik Kasılmazki Be Kardeşim *lo_0l*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Adet Karakterime Ait Thieflik Haftalık Sıralamasını Koyuyorum
    Herkes Bu Haftaki Meslek Rank Sıralamasını Paylaşsın

TROY - HAFTALIK

İlk 2 benim

TROY - GENEL
    Birisi 22 sıra birden yükselirken, birisi daha sıralamada bile yokken birden kopmuş gelmiş 12. oluvermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 6 Ocak 2009; 11:13:00 >

• Benden kocaman bir Aferin aldın ilhancım . . .

- Ve şimdi yapman gereki yap . . .

• @Auto CAD

• Beton etkisi olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aazam

Beton etkisi olmasın...

Ben köprünün üstünde geçecek kervanlar için pusu kurmayı tercih ediyorum sizler atlayın çok istiyorsanız
  • kervan bulsak bizde kasıcaz ama yok millet it gibi kasıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

kervan bulsak bizde kasıcaz ama yok millet it gibi kasıyor

100k'ya bile scroll çeker olduk sen ne diyorsun zaten sadece bir hunter grubu artık bazen şehirden şehire teslim edebiliyor onlarda 16-24 kişi arası birlikte çıkıyorlar 2 tane 8liyi fullemezlerse kapıdan bile çıkamazlar Bütün kafadaki thiefler irtibat halindeyiz ve hepimizin sırtından hiç thieflik çıkmıyor, kervan görüldüğü an 2 dk. içinde 2 parti thief olay yerinde oluyoruz, Troyda neredeyse hiç trader kalmadı, hatta kervansızlıktan yıktığım malı yabancı thiefler falan toplarsa alt'a basıp thiefleri kesiyorum zaten partimde diğer kişilerde öküzleri açık olduğu için topluyolar hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

100k'ya bile scroll çeker olduk sen ne diyorsun zaten sadece bir hunter grubu artık bazen şehirden şehire teslim edebiliyor onlarda 16-24 kişi arası birlikte çıkıyorlar 2 tane 8liyi fullemezlerse kapıdan bile çıkamazlar Bütün kafadaki thiefler irtibat halindeyiz ve hepimizin sırtından hiç thieflik çıkmıyor, kervan görüldüğü an 2 dk. içinde 2 parti thief olay yerinde oluyoruz, Troyda neredeyse hiç trader kalmadı, hatta kervansızlıktan yıktığım malı yabancı thiefler falan toplarsa alt'a basıp thiefleri kesiyorum zaten partimde diğer kişilerde öküzleri açık olduğu için topluyolar hemen

Valla olympusta haftada 2 3 kere trader görüyrum
    onların yannda da 3 4 tane sunlu hunter

mesela adonis +11 basmış thiefler daha onu görünce korkudan ölüolar

• quote:

quote:

quote:

Valla olympusta haftada 2 3 kere trader görüyrum
    onların yannda da 3 4 tane sunlu hunter

mesela adonis +11 basmış thiefler daha onu görünce korkudan ölüolar

La Bizim thief pt'si full sun

• işte bizde de öle bi arka olsa gidip dalıcam ortalarına

mesela dün

ishadelerin orda 5* buldum 2 hunter koruyordu
    neyse thief halinde gittik

hunterın tekini aldık
    ln bakıyorum kimse dalmıyor
    lucker diye biri war adamda sun blade+9 sun shield +9 ve bnle vs yapıyor

neyse öldüm
    bi türk thief vardı oda bnle dalıyordu oda o hunterı kesti

sonra bide baktm ne olsun bizm pt'deki thief gitti hunterı resledi

yani olay her zmn pt'deki bağda bitiyor
    70 cap varken Olympus'ta herkes kervan çekerdi
    ravinleri ferryleri sağlam tutardık

o zmnki guildim VANITY ztn thiefler sayesiyle meşhur oldu

2007'nin yazındaki listesi

+SUN yzdıklarım full sun
    sadece SUN yazdıklarım ya elindeki itemler sun yada üstü full sun
    (mesela 1_2_KOED Olympus'takiler bilir 80 capin en sağlam hunterlarından)
    bakın sadece sun yazmışım

üstünde 1 2 sun olana yazmadm
    tabi o günden sonra dierleride sun dizdi
    mesela vortex ozmnlar kimse tanımazdı £ geldiği zmn çok meşhur oldu
    şimdi hangi servera bak nicki geçiyor
    oda full sun dizdi

AeshmaDiva sun +10 glavie yaptı (kendisi nuker) Ronaldo17'e satmştı
    aynı zmnda DieLight'ta blader'dı sun glvie alınca döndü oda setini sun dizi
    (bnlar sonradan full sun olanlar... tabi liste az daha geriside var.. ztn VANITY'e sun kullanmıyan alınmıyordu)

tabi diceksiniz sende ne vardı
    bnde sun sword ve sun legs vardı..

hey gidi günler bu listeyi hala saklıyorum

• Heycan arayan troyda kervan çeksin
  • Gelsem mi acaba biliyosun charı yatırmazsın herhalde
  • Isin icinde bi bit yeniği var ama neyse 1 hafta thieflikte 38m kasmak hemde ptle bizim aegedemi trade yok anlamadım yoksa townda yeni trader bırakıp ordan teleport olup mu kastın full silk petiyle düsünürsek 90 lv traderdan 1.600 civarı alıo 8li ptle 200k gelio 38m kasmak icin yaklasık haftada 200 trade cekmen lzm ya gelen traderler fazla ve ezik yada town-teleporter
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

Isin icinde bi bit yeniği var ama neyse 1 hafta thieflikte 38m kasmak hemde ptle bizim aegedemi trade yok anlamadım yoksa townda yeni trader bırakıp ordan teleport olup mu kastın full silk petiyle düsünürsek 90 lv traderdan 1.600 civarı alıo 8li ptle 200k gelio 38m kasmak icin yaklasık haftada 200 trade cekmen lzm ya gelen traderler fazla ve ezik yada town-teleporter

Trader bizde sıfırın altında Bir bug keşfetmiştik birazda ondan faydalandık ama bir kaç kişi bizi yaparken gördü ve içlerinde nası yaptığımızı anlayabilenler çıkmış bu hafta başkalarıda yapmıştı Vaktim olduğunda yine yaparım Bir iki gece bir kaç saat yapmam yeterli

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

Isin icinde bi bit yeniği var ama neyse 1 hafta thieflikte 38m kasmak hemde ptle bizim aegedemi trade yok anlamadım yoksa townda yeni trader bırakıp ordan teleport olup mu kastın full silk petiyle düsünürsek 90 lv traderdan 1.600 civarı alıo 8li ptle 200k gelio 38m kasmak icin yaklasık haftada 200 trade cekmen lzm ya gelen traderler fazla ve ezik yada town-teleporter

Trader bizde sıfırın altında Bir bug keşfetmiştik birazda ondan faydalandık ama bir kaç kişi bizi yaparken gördü ve içlerinde nası yaptığımızı anlayabilenler çıkmış bu hafta başkalarıda yapmıştı Vaktim olduğunda yine yaparım Bir iki gece bir kaç saat yapmam yeterli

bnde diorm haftada 200 trade imkansız aege haftalık 1.si 10m kasıo max. 7/24 oynadıgı halde dedigin bak loaderla 2 char acıp 1i trader biri thief traderla malı sehirde yıkıp thiefle toplayıp TTde satmak mı

• quote:

Heycan arayan troyda kervan çeksin

_aNaToLia_ kardeş bende troy serverinde oynuorm dün akşam seni gördüm thieflik yapıodun elinde sus spear vardı hatta sana birşey yazdım ama cevap vermedin tam olarak adım: Pr3z3rLaTiF kLy gelsin hatta dün gördün mü bilmiorm ama akşam saat 21 gibi 5 yıldız kervan çekiolardı baya bi heyecan oldu benim levelim ezikti ama 50k kazandım Bu arada tebriKLer

• quote:

Orjinalden alıntı: erynch

quote:

Heycan arayan troyda kervan çeksin

_aNaToLia_ kardeş bende troy serverinde oynuorm dün akşam seni gördüm thieflik yapıodun elinde sus spear vardı hatta sana birşey yazdım ama cevap vermedin tam olarak adım: Pr3z3rLaTiF kLy gelsin hatta dün gördün mü bilmiorm ama akşam saat 21 gibi 5 yıldız kervan çekiolardı baya bi heyecan oldu benim levelim ezikti ama 50k kazandım Bu arada tebriKLer

Saol.
    Bundan Sonra o Charı thieflikde daha etkin görürsünüz çünkü sattım bu hafta sonu teslim ediyorum, benim pek oyuna vaktim olmuyordu alan kişi 10 numara tadını çıkartıcaktır.

• spartada kervan çok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.