Şimdi Ara

Böyle içilik olurmu ne yapmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Böyle içilik olurmu ne yapmalı ?

Daylan Mühendislik kötü işciliği

Eve doğalgaz yaptıralım dedik tavsiye üzerine seçitiğimiz firmanın yaptıklarını ben değil resimler anlatsın kararı siz verin

Bunlar sözleşmede kapatacaklarını yazmalarına ramen kapatmıyoruz siz kapatacaksınız diyip kapatmadıkları delikler dışardan içeriye püfür püfür rüzgar giriyor

Normalde sıcak soğuk tesisatı gizli olurken burda ki mükemmel işçiliği görüyorsun borular hiç gözükmüyor!!!

Öyle milimetrik ölçtülerki buzdolabı artık eski yerine girmiyor arkasında 10-15 cmlik bir boşluk oluştu çok mükemmel bir işçilik !!!

İki resim arasındaki farkı bulun diye oyun oynayalım!!! Biz demişizki evde çocuk var kapı ağızlarının altından geçirin salonda öyle yaptılar ama mutfakta yapmadılar sonrada siz burayı söylemediniz dediler nasıl ya mutfakta çocuk yokmu !!! Ha diyelimki iyice kulağınıza tembillehlemedik nerde görülmüş kapı agzından böyle boru geçtiği 2 gün sonra ona basılıp kırılmıycakmı onu söylemeye ne hacet !!!

Buraları da kırıyorlarmış kapatmıyorlarmış nasıl mantıksa

Banyoda da okadar bilgililerki matkabı nereye vuracaklarını iyi bildiler ve sonuç boruyu patlattılar sonra tamir ettiler ama orayıda biz kapatmayız siz kapatacaksınız dediler

Son olarakta bu boruyu geçirken zillerin kabllolarını koparttılar binadaki mekezi ziller bundan sonra çalışmaz oldu halla araştırma var nereden olduğu belirsiz!!!

Buarada burdaki işçilikten bahsetmeye gerek yook dışardan bağırarak bize ulaşabilirsiniz delikten irtibat sağlaya bilirsini onun için zilleri kestiler zannedersem nede olsa delik var diye!!!

Düzeltin dediğimde neden gece yarısı aramadınız söylemediniz dediler ertesi gün aranmayı kabul etmiyorlar heralde...

Önceleri yapacaz diye 2 hafta oyaladılar sonrada yapmıyoruz bizim işimiz değil deyip işin işinden sıyrılmak istediler ben bu işin peşini bırakmıycam aman siz siz olun İzmir deyseniz Daylan Mühensiliğe çok ama çok dikkat edin ...

Daylan Mühemdislik İzmir yapımı bir örnek tesisat döşemesi

• geçmiş olsun konunun silinmesine karşı kayıtlarıma aldım harbiden ayıp ya
  • geçmiş olsun , uyarı ve uğraşıp ss ile desteklemeyip emek harcamanız için çok teşekkür ederim.
  • bu adamlar bunları yaptıktan sonra sizde gitmelerine izinmi verdiniz,valla evden çıkamazlar sopalarım onları sonrada evde üstüme saldırdılar kendimi korudum deyip haklarında haneye tecavüzden,darptan dava açarım rezillik burdaki yapılanlar sözleşmede yazıyorsa gidin bir avukata dava açın elinizde kapı gibi sözleşme var nasıl olsa
  • Geçmiş olsun diyesim var ama hala geçmemiş kolay gelsin demek daha doğru malesef bu tarz çalışmalar sektörün geneline mal edilip isim çıkartıyor firma ismi vermeniz isabetli olmuş
  • Anlaşmayı sağlam, yazılı yapmak ve ödemenin en az yarısını işin bitişine bırakmak için yeterli bir neden.
    Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserin

Anlaşmayı sağlam, yazılı yapmak ve ödemenin en az yarısını işin bitişine bırakmak için yeterli bir neden.
    Geçmiş olsun...

üzerinden 1 sene geçti sordum avukata bu olaydan sonra en az 2.000 tl harcaman lazım bilirkişi masrafı dosya masrafı bilmemne vs.. kazanırsan paranı geri alırsın mahkeme ne kadar sürer bilinmez dediler . Bende allahından bulsınlar madem dedim ve bunları facebookta burda ve bir kaç yerde yayınladım birde daylanmuhendislik.org diye bir site alıp koydum aynı bu resimleri . Dün karakoldan çağırdılar siz böyle bir site açıp firmaya hakaret edip maddi kayıp vermişiniz diye ) . Yahu dedim maddi kaybı benmi yaşadım onlarmı ve kaldıki bu benim evimin resmi dedim bu adamların yaptığı işçilik . Dedim bu resimlerden bu kadar gocunuyorlardıda gelip niye düzelmedilerde siteyi şikayet ediyorlar neyse ben ifademi verdim site bana ait ben parasını verdim açtım resimleride yükledim . Ticari itibar kaybımız var mahkeme yolumuz falan açık maçık diye karokola başvurmuşlar !!! işinizi düzgün yapmayın birde üste çıkmaya çalışın olacak iş değil resimler açık ve net değilmi ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Bir Banyo Kaça Mal Olur?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmş olsun sözleşmede var ise mahkemeye verebilirsiniz.
  • 1.100 tl yi geçiyorsa valilikte bulunan tüketici sorunları hakem heyetine başvurabilirsiniz, bilgi isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.