Şimdi Ara

Böyle iğrençlik olmaz. Şu sayfayı şikayet edelim lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beyin yok bu nesilde hep vampir dizileri izlemeyin kardesim sunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WSSC kullanıcısına yanıt
    Dostum ben zevkli demedim zaten ben de haz etmem böyle görüntülerden fakat her insanoğlu bir değil. Oradan görüp sokakta uygulayanlara normal insan gözüyle bakamazsın zaten. Sadece herkes bir değil demeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Dostum ben zevkli demedim zaten ben de haz etmem böyle görüntülerden fakat her insanoğlu bir değil. Oradan görüp sokakta uygulayanlara normal insan gözüyle bakamazsın zaten. Sadece herkes bir değil demeye çalışıyorum.

Herkes bir değil derken bunları izleyen zevk alan kişiler zaten psikopattır. Normal biri niye izlesi. O kadar film izlememe rağmen bu sayfadaki videolar kadar etkileyenini görmedim. Tamam anlarım normal şeyler otopsi videoları falanda adam sayfaya toplu katliam videosu koymuş. Varmı böyle bir insanlık
  • Bilgilendirici ama hele ki Madam Lalaurie beya ilgimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Sanane birader. İstemediğin her sayfayı kapatalım o zaman. Herkesin beğenisi , zevki bir mi?

Empati yapsana.Daha fazla yazardım ama malum forum kuralları var.
  • tor kullanan liseli veled sayfası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Facebook hesabımı kapatmadan önce beğendiğim ve takip ettiğim bir sayfaydı. Çok bilgilendirici yazılar var. O küçük çocukların bu sayfalara girme ihtimalini biz mi düşüneceğiz yoksa onların eline interneti veren ana babaları mı düşünecek ?

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.