Şimdi Ara

Böyle iğrençlik olmaz. Şu sayfayı şikayet edelim lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook'ta tesadüfen rastladım, sayfaya girince kanım dondu. Duyarlı olanlar şikayet ederse belki kapatılır sayfa. Küçük çocukların psikolojisini bozacak cinsten şeyler var.

https://www.facebook.com/SeriKatiller1

Dalga amaçlı yorum yapacak olanlara selamlarımı yolluyorum.

• Ne psikopatlar var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 21 Mayıs 2014; 19:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Facebook'ta tesadüfen rastladım, sayfaya girince kanım dondu. Duyarlı olanlar şikayet ederse belki kapatılır sayfa. Küçük çocukların psikolojisini bozacak cinsten şeyler var.

https://www.facebook.com/SeriKatiller1

Dalga amaçlı yorum yapacak olanlara selamlarımı yolluyorum.

niye la ben cok beğendim güzel olmuş nickim ile konu uyumu repini verdim qamqi

• Ne olmuş facebook kullanmiyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 21 Mayıs 2014; 19:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç olabilir ama bilgilendirici bir sayfa
  • Sayende boyle mükemmel bir sayfa ile karsılastım ve beğendim solol. :)
  • beyinsiz topluluğu ya şuraya bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanane birader. İstemediğin her sayfayı kapatalım o zaman. Herkesin beğenisi , zevki bir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Sanane birader. İstemediğin her sayfayı kapatalım o zaman. Herkesin beğenisi , zevki bir mi?

+1
  • güzel reklam taktiğiymiş

• Sanane kardeş, girme.

Facebook'ta bu tip binlerce sayfa ve grup var hangisini kapattiracan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook hesabımı kapatmadan önce beğendiğim ve takip ettiğim bir sayfaydı. Çok bilgilendirici yazılar var. O küçük çocukların bu sayfalara girme ihtimalini biz mi düşüneceğiz yoksa onların eline interneti veren ana babaları mı düşünecek ?
  • Sizin mantığınıza.

İstemediğim her sayfayla ne alakası var? Vahşet içeren fotoğraflar söz konusu ve bu sayfa bir sosyal medya sitesinde yer alıyor. Henüz kafanız bunları almadığı için anlamazsınız tabii. Cool takılmaya devam edin. Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Ne psikopatlar var ya

Senin sitenin yanında hiçbir şey

• Küçük çocukları biz mi korucaz anası babası korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Ne psikopatlar var ya

Senin sitenin yanında hiçbir şey

Kendi sitem beni etkiledi, dondurdum siteyi. psikolojim bozuldu artik evde tek basima oturamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 21 Mayıs 2014; 19:28:57 >

• Adam +18 demiş zaten ve bir kuruma , birine hakaret etmiyor . Normal paylaşımını yapıyor . Ayrıca niye kuğulluğa bağladın olayı ? Burada kafası bazı şeyleri almayan kişi benden ziyade sensin.
  • quote:

Adam +18 demiş zaten ve bir kuruma , birine hakaret etmiyor . Normal paylaşımını yapıyor . Ayrıca niye kuğulluğa bağladın olayı ? Burada kafası bazı şeyleri almayan kişi benden ziyade sensin.

1) +18 yazması her şeyi yapabileceği anlamına gelmez.
    2) Bir kuruma, birine hakaret etmediği sürece her şeyi yapabilir diye bir şey yok.
    3) "Normal"i tanımlar mısın?

Madem sorun olmadığını iddia ediyorsunuz, Facebook şikayetimi dikkate alıp bir fotoğrafı neden kaldırdı o zaman? Demek ki bir sorun var. 1 milyardan fazla kişi Facebook kullanıyor. Binlerce, belki milyonlarca sayfa var. Her birini tek tek kontrol etmeleri mümkün değil, o yüzden böyle şikayet geldiği zaman haberleri oluyor ancak.

Gördüğün gibi Facebook'un kuralları var. Topluluk Standartları diyorlar. Açıp bir oku.

https://www.facebook.com/communitystandards

Belki uğraşmazsın şimdi:

"Şiddet Görüntüleri
    Facebook uzun zamandır insanların deneyimlerini paylaştıkları ve önemsedikleri konularda farkındalık yarattıkları yerdir. Bazen bu deneyim ve konular, insan hakları ihlalleri veya terör eylemleri gibi kamu yararına olan veya kamuyu ilgilendiren sansürlenmemiş şiddet‎ görüntüleri içerir. Çoğu zaman, insanlar bu tür içerikleri yaşananları kınamak için paylaşırlar. Ancak, sadistik etkisinden dolayı veya şiddeti kutlamak veya yüceltmek için paylaşılan sansürlenmemiş şiddet görüntülerinin sitemizde yeri yoktur.

İnsanlar herhangi bir içerik paylaştıklarında, paylaşımlarını sorumluluk içinde yapmalarını bekliyoruz. Buna içeriklerinin hedef kitlesini dikkatlice seçmek dahildir. Sansürlenmemiş şiddet‎ içeren videolar için, insanlar hedef kitlelerini videolarının doğasıyla ilgili uyarmalıdır. Böylece, hedef kitleri videoyu seyredip seyretmemek hakkında bilinçli bir karar verebilir."
     Böyle iğrençlik olmaz. Şu sayfayı şikayet edelim lütfen.

• quote:

Sanane birader. İstemediğin her sayfayı kapatalım o zaman. Herkesin beğenisi , zevki bir mi?

Bu işin zevki mi var dostum? İnsanları daha çok teşvik ediyor bunlar.
  • Admin kurduğu sayfanın amacına göre paylaşım yapıyor bu normal.

Ayrıca ben sözlerimde kurallardan bahsetmedim. Savunduğum nokta orada birisi bir konuyla ilgili bir şeyler paylaşıyor birileri bunu beğeniyor birileri beğenmiyor ve beğenmeyenin beğeneni sorgulama hakkı yok. Kendi görüşümü belirttim cümlelerimde vesselam. Facebook ve kuralların da canı cehenneme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.