Şimdi Ara

Böyle kaza gördünüz mü? Markaya dikkat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimden aldın bu tehlikeli tavsiyeyi? ne kadar yavaşlayabilirsen o kadar iyidir. o yüzden freni köklemelisin. brake assist'i adamlar boşuna mı yapıyorlar?

quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

arac eskı kasa a3 bencede hızı fazla yok ama tam orta catala gelmıs buda demek oluyorkı bu araba kayarak carpmıs arkadaslar bılgıdım kadarıyla kaza anında mesela onden carpmalarda vurma sırasında eyer kullanıcının ayagı fırendeyse hasar daha fazla oluyor bunu duydugumdandır kaza ınında ayamı fırenden cekerım yararını da oldu hava alanına gırdımde fırenden cektım ve carma anında da on tarafa baskı az olunca sadece tellerı devırıp ıcerı gırdım bı kac araba ne olursa olsun bu kazaya arac dayanamaz falan demıs bence yanlıs zaten bu audı ler eskıden okadar salam bır yapıya salam deyıllerdı ama kaza ıı deyıl gordumuz uzere bırde sunlardan DERS ALA BILSEK

• bu araba 100 le hayatta böyle parçalanmaz 180 yoksa bile 160ı rahat var...
    şimdi renaultcu arkadaşlar demeden ben diyorum clıo olsaydı belki birisi kurtulabilirdi
    allah kimseye göstermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 13 Eylül 2006; 5:45:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

bu araba 100 le hayatta böyle parçalanmaz 180 yoksa bile 160ı rahat var...

katılıyorum belkide çarpma esnasından sonra yavaşlamaya başladı ve tam 100 deyken takıldı

ayrıca clio değil toros olsa kurtulanlar olurdu
  • toros olsa ağac kurtulurdu ağaca bile zarar gelmezdi
  • airbag takla anında açılmaz
  • Arkadaslar ben bi seferinde volvonun fabrika ortamındaki carpısma testlerini izlemiştim tv de yandan direge 50km hızla carpmalarda bile xc90 gibi bir arac katlanıyordu,yani katlanıyordu derken işte bi bumerang halini alıyodu o yuzden saatte 100km/sa gercekten cok ciddi bir hızdır o yuzden bu hız gercek olabilir ve audi felanda dinlemez boyle bi kaza... tabi daha hızlıda olabilir... ama gercekte olabilir.Allah olenlere rahmet eylesin,düşmanlarımı bile boyle kazadan korusun!!! he bide arac onden darbe yemezse airbag bi arkadasımızında dedigi gibi acılmaz varsa yan airbagler perde airbag ler felan acılır....

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

katılıyorum belkide çarpma esnasından sonra yavaşlamaya başladı ve tam 100 deyken takıldı

• zaten bu kazada perde merde dinlemez adamı düm düz eder .
    quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

he bide arac onden darbe yemezse airbag bi arkadasımızında dedigi gibi acılmaz varsa yan airbagler perde airbag ler felan acılır....

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

• kaçla gidiyodu acaba
  • araba s3 tür bence a3 degil ...

Ama garip bir sey araba o kadar kotu bir kaza yapıyor ama hiç bir yerde kan izi yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Krouger_TT

araba s3 tür bence a3 degil ...

Ama garip bir sey araba o kadar kotu bir kaza yapıyor ama hiç bir yerde kan izi yok ...

fotoşop
  • quote:

eski kasa a3
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

fotoşop

Bencede cok kaliteli bir fotoshop
  • allah kimseye kaza bela vermesin inanılmaz feci bi kaza gerçekse
  • arkadaşlar aldğığmız araba ne kadar güvenlikli olursa olsun sonuçta altından hava geçer arabadır yani herşey gelebilir başına 8-10tane hava yastığı olması abs-asr.............. daha sayamadığım üç harften oluşan ne olursa olsun kaza anında bizi korumaz ztn arabalar kaza yapmak için diil binmek için tasarlanmıştır oyüzden altımızdaki arabaya fazla güvenmemeliyiz çünkü sonuçta kul yapısı. ağaca duvara çarğınca böle paramparça oluyo elden bişi gelmez oyüzden hız denemelerimizi mümkün olduğunca düz yerlerde yapalım fazla viraj ağaç fln olmayanki kaza anında daha az hasar alalım tabiki aşırı hız yapmamak en iisi ama içimizdeki trafik canavarına engel olmak bazen çok zor oluyo hele altımızdaki canavar kuvvetliyse
  • ya tabiki arabaya hiç bir zaman güvenmemek lazım renault bile olsa
  • abi bu ne ya ben arabayı photoshop la bile bu hale sokamam nasıl becerdi ki.
  • yani altındaki hummer da olsa sürücüye bakacan
  • ben carmageddonda bile böyle kaza görmedim gerçekten olmuşmu bu kaza kaçla gidiyodu acaba 250-300 başka türlü bukadar dağılamaz araba bence
  • edit: yuh yaaw kaç senelik konuyu hortlatmışsınız şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 8 Haziran 2007; 2:08:49 >
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.