Şimdi Ara

Böyle macun mu sürülür? [HP bc001nt]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayarın macununu yenileyeyim diye içini açtım ve şu manzara ile karşılaştım:
    Böyle macun mu sürülür? [HP bc001nt]

Stajyerlere falan mı sürdürtmüşler acaba?

• Macunu surerken optimum oranda surmek gerekiyor. Az olursa yeterli isi iletimi yapamiyor. Fazla surulurse de resimdeki gibi yayilip kenarlara akiyor. Ayrica sogutma blogunu yerlestirirken oynatmadan takmak da onemli. Son olarak vidalar yazildigi sira ile 1-2-3-4 capraz olarak az az sikilmali en son tam sikma yapilmalidir. Bu sekilde termal macun homojen sekilde yerlesecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Macunu surerken optimum oranda surmek gerekiyor. Az olursa yeterli isi iletimi yapamiyor. Fazla surulurse de resimdeki gibi yayilip kenarlara akiyor. Ayrica sogutma blogunu yerlestirirken oynatmadan takmak da onemli. Son olarak vidalar yazildigi sira ile 1-2-3-4 capraz olarak az az sikilmali en son tam sikma yapilmalidir. Bu sekilde termal macun homojen sekilde yerlesecektir.

Bunu hp işçilerine anlatmak lazım
  • HP'nin çoğu bilgisayarında bu şekildedir. Çoğu markada artık heatsink üzerine sürülü geliyor macun ısı ile yayılıyor. Sanıyorum ondan kaynaklanıyor
  • O macunu süreni dövmek lazım çocuğa versen o kadar batırmardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

O macunu süreni dövmek lazım çocuğa versen o kadar batırmardı.

ben üretimdeki kişilerin iyi eğitim aldığını düşünmüyorum. türkiyede bir fabrikada anakart üretim bölümünde çalıştım. çoğunluk kadındı diş macunu sürer gibi sürüyorlardı
  • Macunu sürmemiş, sıvamış resmen .
  • bunu nasıl temizlediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

bunu nasıl temizlediniz?

Ortadaki metal kısmı kolonyalı mendil ile, yan tarafları da kuru mendille temizledim. Ortadaki kısım önemli zaten sadece.
  • teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.