Şimdi Ara

Böyle olabilir miyim? (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lookoutfth

yağ oranı ile alakalı

hocam benim bilek kaslarımda damarlar belirgin. ama biceps'te damarlar belirgin değil. nedeni nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

eminim olamazsın, olamayacaksın da.

Nedeninide açıklayalım, uyduruk mesajlar atmayalım lütfen!

şöyle olabilir miyim, böyle gözükebilir miyim, dövüş klubündeki brad pitt ölüm yarışındaki jason statham gibi olabilir miyim vesaire vesaire şeklinde konuşanlardan hiçbirşey olamaz da ondan.

siz vücut geliştirmeye 3 aylık gözle baktığınız için bu spor size hiçbir şey vermez.

yanıldığı mı mı düşünüyorsun? vücudunu transformasyona uğrat, fotoğraflarını koy ve sen olduğunu kanıtla.

o zaman seninle buluşup elini sıkıcam, özür dilicem ve okkalı bir türk kahvesi ısmarlıcam.

birincisi kivancokten4099 arkadaş haklı. ancak biraz karşıdakinin heves için yaptığını düşünerek bu yorumu yapmış bnce. haklı olduğu konu, vücut geliştirme gerçekten çocuk oyuncağı değil. birçok hollywood yıldızı sert silikon kullanıyor. yani gerçek kas değil. sıkı bir vücut yapabilmeniz için yıllarınızı vermeniz gerekiyor. düzenli beslenmeniz gerekiyor. abur cubur, tatlı, gazlı içeceklere veda etmeniz gerekiyor. nasıl ki uzakdoğu savaş sanatlarında öncelikle basit hareketleri, yani tekniği öğrenirseniz vücut geliştirmede de temelden başlarsınız. yani bir anda ağır kaldırayım, vücudum şişsin diye birşey yok. diyelim ki 5 kg ile çalışıyorsunuz. zamanla bu 5 kg size hafif gelecektir. çünkü kas liflerinizin hacmi 5 kg'ya oranla büyümüş demektir. ağırlığı veya tekrar sayısı, setleri arttırmazsanız gelişemezsiniz. o sadece güç koruma antremanı olur. birde doğru bir proğrama ihtiyacın var. ben spor salonuna gitmiştim ve şimdi aöf tarih ve sosyoloji okuyorum. ders çalışmaktan vakit olmuyor. bnde eve dumbell'lar, mekik sehbası, koşu bandı falan aldım. onlarla devam ediyorum. sabrediyoruz artık.

• anatomik...
  • Üstteki adam kim bilmiyorum ama iyi vücut yapmış, sadece verdiği poz yüzünden size çirkin görünmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Üstteki adam kim bilmiyorum ama iyi vücut yapmış, sadece verdiği poz yüzünden size çirkin görünmüş.

Evet özellikle karındaki hacim müthiş

Böyle olabilir miyim? (SS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Üstteki adam kim bilmiyorum ama iyi vücut yapmış, sadece verdiği poz yüzünden size çirkin görünmüş.

Boksör galiba, çünkü arkasındaki adam meşhur boksör Manny Pacquiao

Evet boksörmüş adı Timothy Bradley
    Maç öncesi klasik kızıştırma şovuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 17 Şubat 2013; 22:10:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Boksör galiba, çünkü arkasındaki adam meşhur boksör Manny Pacquiao

Evet boksörmüş adı Timothy Bradley
    Maç öncesi klasik kızıştırma şovuymuş

normal vücut. güzel yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.