Şimdi Ara

BOYLE ORGİNAL XBOX 360 OYUN FİYATLARI YOK :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pahalı cazip değil arkadaşlar bu oyunlar ne zaman düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

hadi 60 usd ye xbox a oyun buluyoruz da
    ps3 çıkınca 100 usd ye oyun gülmekten yazamıyorum ki

sen gülmekten dünyayı takip edememişsin yazmayı geçtim.

58.99$ ps3 oyunları.

daha gecenlerde internet sitesinde 600 sterline ps3+3 oyun gordum 600 sterlin = 900 euro... 900-600(ps3 fiyati)=300/3=100€ bu demekki her oyun 100 euro...
    59 dolar biraz fazla iyimser ama oyle olursa cok daha iyi 1 oyun fiyatina 2 oyun alirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Intergs

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

hadi 60 usd ye xbox a oyun buluyoruz da
    ps3 çıkınca 100 usd ye oyun gülmekten yazamıyorum ki

sen gülmekten dünyayı takip edememişsin yazmayı geçtim.

58.99$ ps3 oyunları.

daha gecenlerde internet sitesinde 600 sterline ps3+3 oyun gordum 600 sterlin = 900 euro... 900-600(ps3 fiyati)=300/3=100€ bu demekki her oyun 100 euro...
    59 dolar biraz fazla iyimser ama oyle olursa cok daha iyi 1 oyun fiyatina 2 oyun alirim...

o ön sipariş olduğu için ps3 ün de fiyatını yükseltmiş kurnazlar.

• Her PS3 oyunu 59$ olmayacak. Oyun fiyatları dağıtıcıların isteğine bağlı olarak 59$ ila 99$ arasında değişecek.

quote:

Hirai continued his answer by saying, “I don't think consumers expect software pricing to suddenly double. So, the quick answer is that we want to make it as affordable as possible, knowing that there is a set consumer expectation for what software has cost for the past twelve years. That's kind of the best answer I can give you. So, if it becomes a bit higher than $59, don't ding me, but, again, I don't expect it to be $100.”

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=9901

• arkadaslar eylul ayinda turkiyeye donuyorum. isteyenlere sifir veya 2. el xbox ve xbox360 oyunlarini getirebilirim. xbox360 icin 2. el orjinal oyunlari 8-30 dolar civarinda bugun ebgames.com dukkanina giderek incelemelerde bulundum. xbox 1 in bazi oyunlari ise saka gibi 2-3 dolara gidiyor. her oyun icin uzerine 5 dolar koyarim faturasini da getiririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.