Şimdi Ara

Böyle Oyunun ............................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler size yemin ederim gece 12:30 da oyuna giremiyoruz 1. serverlere ancak 1 2 civarı giriliyor artık yeter bırakacam

• DC YEDİM GİREMİYOM
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodos

beyler size yemin ederim gece 12:30 da oyuna giremiyoruz 1. serverlere ancak 1 2 civarı giriliyor artık yeter bırakacam

Yarın iş yok okul yok herkes serverlarda doğal olarak.Bunda şaşılcak olan ne

• abi no-pre pro su avr hala böle gereksiz topik açıyorsunuz biraz araştırın yha
  • begenmiosanız pre alın pre almam diosanız ağlamayın...
  • Walla beyler size bi bişey söliym ben de böleydim giremıyodum uyuz oluyodum magallede bi abi var bizm yaş 17 yetmıodu o abye pre aldırdım adm gazi ünv. öğrenci kredi krtından artık her ay cekıyo bana evinide biliorum charınzda değer edicek seyler yoksa eger bırakın eğer kasıcam dıorsanz pre alın.
  • bı Oyunun taDı Presiz cıkmıyor GErcEKtn pre Bitince Sıkıntı bAslıyor... ben Yakask 6-7 saat gibidr deniyorum ... LOgoS'a Giremedm daha..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu oyunun adı ne
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler size yemin ederim gece 12:30 da oyuna giremiyoruz 1. serverlere ancak 1 2 civarı giriliyor artık yeter bırakacam

eet bırakıosan bırak işte bi kişi daa azalmış olur oyudan

• Azalınca Senin Bi Yerlerin Goemi ERicek.. Belki Adam oyunu SEviyor ama pre alacak parası yok. Birazcik SEviyeli olalim!!
  • PRE yoksa sabırlı olmaktan başka çaren yok(benim gibi)
    Bedavaya bu kadar oluyor malesef.
  • quote:

gece 2 lere kadar oynuyorsan el insaf git premium al
  • ya mause bozuldu sayılır premi alsam mausemi ya belki mause biraz daha dayanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.