Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simulasyon oyunlarını seven arkadaşlar için çok güzel bi oyun önerim var: 3D Instructor 2.0 Home!

Rus yapımı olduğunu düşündüğüm oyunla şehir içinde trafikte dolaşıyosunuz onun dışında orman yolu falan var. 4 tane araba var oyunda.

LADA 2110;
    LADA 2106;
    Toyota Corolla;
    Gazel.

Bunun dışında hava şartlarını da değiştirebiliyorsunuz. Bende g25 var ve bugüne kadar bir çok simulasyon oynadım ancak bu kadar keyiflisini hiç oynamadım. Bu oyunu herkese tavsiye ederim.

Oyun zaten ehliyet kurslarında kullanılıyo anladığım kadarıyla. g25 için debriyaj özelliği bulunuyor. İstop etme durumu söz konusu:) Her türlü ayrıntı düşünülmüş.

Şu linkten oyunu daha iyi inceleyebilirsiniz. Zaten resimler de harika!

http://3dinstructor.com/gallery/11.html

http://3dinstructor.com/about/ver20

Link vermek yasaktır herhalde ama ilgilenen olursa pm atsın.

Oyunun birbirinden keyifli vidyoları için;

http://www.youtube.com/watch?v=LnZndEmqLDo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KdWZXexkL24

Ve işteeeeeee Karşınızda TÜRKÇE YAMA! :)

Uğraşa uğraşa bişeyler çıktı!

Hataları görenler söylesin zamanla daha güzel bi dil eklentisi yapalım.

http://img153.imageshack.us/i/asdxj.jpg

Dosyayı buradan indirin

http://uploaded.to/file/36ckm4 (linki yeniledim)

Bir de buradan indirebilirsiniz

http://r apidshare.com/#!download|145|424838123|layouts.rar|17.17
    Boşluğu kaldırın.

Ayrıca çevrilmeyen bir kaç kısma da şurdan bakabilirsiniz

http://img827.imageshack.us/i/kontroller.jpg/

Oyundaki c/.......3dinstructor home 2.0/data/gui/3di home içine atın layout dosyası var orda onla deiştirin. Bunu yapmadan evel eski layoutunuzu yedekleyin nolur nolmaz:)

İŞTE YENİ ARABALAR!

Arkadaşlar tavsiye üzerine baktığım rus forumlarında gördümki bu oyuna güzel araçlar eklenmiş. Deneyip beğendiğim 3 aracı sizler için sadece oyun klasörüne kopyalayacağınız şekilde hazır ettim.

Yeni arabalarla oynamak için araba seçme menüsünde yer alan aracın üstüne "y" işareti koy yani sürücü kursu arabası gibi yapma tikini işaretleyin. Kamyonetteyken "y" yi işaretlersek bi tane minibüs çıkıyo oyunda.

Toyota corolladayken yaptığımızda lexüs bi araba çıkıyo, diğer arabanın ne olduğunu anlamadım ama o da fena deil. Tavsiye ederim en azından 4 araba deil de artık 7 araba falan oldu.

İndirmek için

http://rapidshare.com/files/423047162/3d.rar

r a p i d s h a r e

indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp oyunun kurulu olduğu yere atınız. Değiştirmek için gelen soruya evet deyin. Ama tavsiyem dosyalarınızı değiştirmeden evel bi yedeğini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokeyyyn -- 13 Kasım 2010; 17:22:25 >

• güzel bir simülasyon yapmışlar gerçek sürüş hissi veriyor ama klavye ile oynamak zor
  • pm yolladım
  • almışsındır umarım:)
  • ben beğenmedim. vites değiştirmek biraz zor. eminim g25le daha zevkli oluyodur.
  • Dostum zaten klavyeyle oynamak bence biraz kasar bu oyunda. Debriyaj desteği çok iyi ve normal araba kullanırkenki tüm tepkiler var. Hele ki kontağı çalıştırırken direksyonun 2 3 saniye şiddetli titremesi:)) "Adamlar yapmış" dedirten cinsten;)
  • Bu tür sürüş veya yarış oyunlarını alıştığımdanmıdır bilmiyorum ama direksiyonsuz kesinlikle oynamam.Eğer bütçeniz var ise g25 yok ise çok dandiklere kaçmadan 100 lira civarında bir direksiyon alın öyle oynayın enazından derim.German truck simulator oyununda klavye ile oynayanlar görüyorum forumda bana çok garip geliyor klavyeyle ne zevk alınabilirki bu tür oyunlardan.Yarış oyunları olsa belki anlarım bir nebze.

Bende g25 ile oynuyorum bu oyunu hemen hemen hergün bir kaç saat oynamaktayım.Benim için 2 eksiği var 4 adet araba seçilebiliyor ve tek harita bulunmakta gerçi harita yeterli otoban , ormanlık bölge , yerleşim alanı bölgesi.

Arabayı çalıştırmak için kontağı çevirdiğim zaman ise direksiyon hafif titriyor araba çalışırken.Bugüne kadar oynadığım en iyi simulasyondur benim için.Umarım ileride otobüs kamyon ve bir kaç araç eklentileri daha gelir oyun dahada zevkli hale gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitech Driving For GT desteği var mı ?
  • Dostum tam olarak bilmiyorum ama elbet vardır denemen lazım. 900 derece mi döönüyo direksiyonun? oyunda debriyajı otomatik ayarlama var zaten debriyajsız oynayabilirsin eminim öyle de güzel olucaktır.
  • Evet 900 derece.

Full sürümü indirdim az sonra arkadaşta denicem.
  • SCS örnek alsın
  • Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum.
    Mutlaka direksiyon setiniz olsun ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bu tür sürüş veya yarış oyunlarını alıştığımdanmıdır bilmiyorum ama direksiyonsuz kesinlikle oynamam.Eğer bütçeniz var ise g25 yok ise çok dandiklere kaçmadan 100 lira civarında bir direksiyon alın öyle oynayın enazından derim.German truck simulator oyununda klavye ile oynayanlar görüyorum forumda bana çok garip geliyor klavyeyle ne zevk alınabilirki bu tür oyunlardan.Yarış oyunları olsa belki anlarım bir nebze.

Bende g25 ile oynuyorum bu oyunu hemen hemen hergün bir kaç saat oynamaktayım.Benim için 2 eksiği var 4 adet araba seçilebiliyor ve tek harita bulunmakta gerçi harita yeterli otoban , ormanlık bölge , yerleşim alanı bölgesi.

Arabayı çalıştırmak için kontağı çevirdiğim zaman ise direksiyon hafif titriyor araba çalışırken.Bugüne kadar oynadığım en iyi simulasyondur benim için.Umarım ileride otobüs kamyon ve bir kaç araç eklentileri daha gelir oyun dahada zevkli hale gelir.

Arkadaşım madem sende de g 25 var bana bu oyun için kullandığın ayarları (logitech profile settingsdeki) söylermisin? Ben epey uğraştım sonunda güzel bi ayar çıkardım ama senin yaptığını da merak ettim.

• güzelmiş.oynamak lazım.deniyeceğim akşam.teşekkürler böyle bir oyundan haber veridiğin için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

güzelmiş.oynamak lazım.deniyeceğim akşam.teşekkürler böyle bir oyundan haber veridiğin için :)

Direksiyonun falan varsa 10 numero
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokeyyyn

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bu tür sürüş veya yarış oyunlarını alıştığımdanmıdır bilmiyorum ama direksiyonsuz kesinlikle oynamam.Eğer bütçeniz var ise g25 yok ise çok dandiklere kaçmadan 100 lira civarında bir direksiyon alın öyle oynayın enazından derim.German truck simulator oyununda klavye ile oynayanlar görüyorum forumda bana çok garip geliyor klavyeyle ne zevk alınabilirki bu tür oyunlardan.Yarış oyunları olsa belki anlarım bir nebze.

Arkadaşım madem sende de g 25 var bana bu oyun için kullandığın ayarları (logitech profile settingsdeki) söylermisin? Ben epey uğraştım sonunda güzel bi ayar çıkardım ama senin yaptığını da merak ettim.

Vallahi hocam global device settings kısmından bahsediyorsan hiç bir ayar yapmadım herşey %100 sadece direksiyon açım 900 derece.Siz nasıl bir değişikliğe gittiniz.Ben daha ehliyet almadım benim oynadığım direksiyon dönüş ayarlarım bana normal geliyor belkide hiç gerçek hayatta araba sürmediğimdendir yaş 22 ye geliyor kısa bir zaman sonra ehliyet sınavınada gitmeyi düşünüyorum.

• ben de 900 derecede yukardan aşağıya doğru

120
    150
    150

enable centerin kısmını da aktif ederek 20 ila 30 sayıları arasında tutuyorum.

Bu arada ehliyet konusunda zorlanacağını düşünmüyorum sonuçta teorik olarak g25 bi çok konuda tatmin edici, pratik kısmında da etkili ama sadece gerçek hayatta biraz daha heycan yaratıyo bence araba sürmek:)
  • quote:

ben de 900 derecede yukardan aşağıya doğru

120
    150
    150

enable centerin kısmını da aktif ederek 20 ila 30 sayıları arasında tutuyorum.

Bu arada ehliyet konusunda zorlanacağını düşünmüyorum sonuçta teorik olarak g25 bi çok konuda tatmin edici, pratik kısmında da etkili ama sadece gerçek hayatta biraz daha heycan yaratıyo bence araba sürmek:)

Vallahi babam izliyor arada bir bravo güzel kullanıyorsun demişti en son.G25 ise zaten güzel bir direksiyon seti.Verdiğiniz ayarlarla deniyecem bir ara.
  • quote:

Dostum zaten klavyeyle oynamak bence biraz kasar bu oyunda. Debriyaj desteği çok iyi ve normal araba kullanırkenki tüm tepkiler var. Hele ki kontağı çalıştırırken direksyonun 2 3 saniye şiddetli titremesi:)) "Adamlar yapmış" dedirten cinsten;)

logitech driving force ex le denedim
  • Arkadaşlar bende oyun var ama rusça sizde de öyle değil mi? İngilizce versiyonu, paketi falan var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.