Şimdi Ara

Böyle sunucunun ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter ulan yeter, her maç lag girmesinden bıktım. Lag mı o bile belli değil. Ben kıpırdayamıyorum, adamlar gözümün önünde beni öldürüyorlar hem de 0 gecikme ile. WW geliyor kıpırdamayan beni görünce ult atıyor. Karşımdaki adam skilleri üzerime boşaltıyor ben kıpırdayamıyorum bile. O an elime birini verseler öldürürüm bu nedir lan? Bazen şampiyon kendi kendine hareket ediyor gidiyor adamın üstüne ölüyorum. Bu şekilde 20 maç kaybettim ulan! 20side videolu 20sinin de videosunu aldım inanmayanlar olursa diye. Lag ise sadece bizim takıma niyeyse? Karşı takıma soruyoruz sizde de var mı diye cevap yok.Bazen takımca oyundan düşüyoruz ulan, takımca oyundan düştüğümüz için bir bakmışız maçı kaybetmişiz. Şuan supporta küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi

• Neden küfre başvuruyorsun?Aynı küfürleri sana etseler hoşlanır mısın?
  • NK_Ultra kullanıcısına yanıt
    Ben böyle hizmet veriyorsam gelsinler dediklerini yapsınlar yeridir.
  • Aynısı dün bana da oldu. Adamlar normal geziniyor bende bağlantı hatası görünüyor. Baktım net mi gitmiş diye. Nette de bir sorun yoktu. Sonuç maçı bende kaybettim.
  • aynisi basima geldi, modemi actim kapatim islemedi en sonunda video ayarlariyla oynadim, kaydedince bi siyah ekran falan geliyo, yenileniyo falan belki duzelir, duzeldi sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana nerdeyse her oyun oluyor aynısı.
  • Arada lag gibi bir şey oluyor biraz önceki oyunda karşı blueya ward atayım derken 10 15 sn kopma yüzünden fb verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özet :
  • nickinin hakkını ver ve çözümü bul
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    sunucu değiştirmeyi çoktandır düşünüyorum. Ama altın olduktan sonra gitmek istiyorum değiştirdiğimde düşük bir yere atacak çünkü
  • aynen geçen bana da oldu hero göz göre göre 5 kişinin arasına daldı kurtaramadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.