Hayırlı olsun. Bu arada kiracın Ozi kankamdır seni tanıyormuş bir ara laf cypher dan açılınca anladım
Doğrudur Oziye selamlar...
Arkadaşlar basma işlemi gerçekten bu sefer bitmiştir işin şaka boyutu buraya kadar artik benimde kalbim kaldirmaz çok güzel bir silah oldu bundan sonra hayirlisiyla sadece vs videolarini koyucam dün gece biraz arena yaptim uzk ile %35 holy basiyorsun diyordu kestikden sonra relog atti ve geri dönmedi bende arkadaşlara bi espri patlattim '' +10 dw lerini kaybetmiş onlari bulamiyor heralde'' güzel bir arena günüydü videosu gelicektir. Upload edersem bugün koyarim.
yeter artık yanacak item
son kale çanakkale (17)
yeter a.
süper bir şey
Cyper 1 De Bana Göster O İtemi. ?
Yok artık!!!
şansını daha fazla deneme !
KingHarami yeter yaww +17 yetmiomu dai biz +1 reb bulamıorz yazık etcen guselim iteme
oyunu bırakmaya çalışıyo bence 1milyarlık item nerdeyse yazık olcak
+17 Reverse Aman Tanrım.OMG.gif oda ne.Senin vücutundaki gözeneklerden bile bal dökülüo ya.Abi bence +18 deneme gerçekten.
Ötenazi istiyorum Güle güle kullan dostum
basma bundan sonraaa.
yanarrrrrrr.
quote:
Orjinalden alıntı: KinGaSSaS
yuh abi senden ricam bana chitin +8 set ve +9 dual cleaver basar mısın
artık deneme bence +17 iyidir 220ap daha ne olsun zorlama şansını
etme eyleme kardeş ya +17 yapmış ya ya bırakıom ben oyunu
Şuan ap kaç senin bence oyunun en fazla ap lı charı seninkidir
foto alabilirmiyiz görünüşü nasıl merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: KingHarami
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Hayırlı olsun. Bu arada kiracın Ozi kankamdır seni tanıyormuş bir ara laf cypher dan açılınca anladım
Doğrudur Oziye selamlar...
Arkadaşlar basma işlemi gerçekten bu sefer bitmiştir işin şaka boyutu buraya kadar artik benimde kalbim kaldirmaz çok güzel bir silah oldu bundan sonra hayirlisiyla sadece vs videolarini koyucam dün gece biraz arena yaptim uzk ile %35 holy basiyorsun diyordu kestikden sonra relog atti ve geri dönmedi bende arkadaşlara bi espri patlattim '' +10 dw lerini kaybetmiş onlari bulamiyor heralde'' güzel bir arena günüydü videosu gelicektir. Upload edersem bugün koyarim.
Yahu daha öncede dedin UZK falan koyda biraz vs videosu izleyelim=) Sadece Uzk değil genel geçer sağlam cypherlılarıda görmek isterim