Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _MOD_

emek harcamayınca gözden çıkarması kolay oluyor

Sen çıkarmısın şu konudan canımı sıkıyorsun ne demek şimdi bu emek harcamayınca ?

Edit : Bir konuda haklisin emek harcamadim ytl verdim +9 olarak aldim ama +9 dan sonrasi tamamen benim emeğimdir eğer ona laf söylecek olursan seni bu forumda kötü bozarim haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingHarami -- 21 Nisan 2008; 22:48:29 >
  • BAS BAS HEBA OLSUN O İTEM SÜRÜN:DD(ASSALAMA GİBİ Bİ NİYETİM YOK...AVRUPA YAKASINDAN ALINTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Ben +15 den beri basmaman taraftarıyım 16 oldu 17 de denemete ısrarlıysan umarım olur başarılar..

Bu itemi basmamin tek amaci yanarsa oyunu birakmaktir işimle, çocuğumla ilgilenemiyorum anvilde sanki bunun farkinda oyunu birakmamam içim elinden geleni yapiyor bir şekilde yanacak ama baklim nereye kadar gidicek birakmayacak olsam +12 bile olmazdi
  • neettin ehtiyar biz +1rebirth shelleri zor koyuyoz anvile

• Bu +21e kadar giderSonra da 30 kadar gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Ben +15 den beri basmaman taraftarıyım 16 oldu 17 de denemete ısrarlıysan umarım olur başarılar..

Bu itemi basmamin tek amaci yanarsa oyunu birakmaktir işimle, çocuğumla ilgilenemiyorum anvilde sanki bunun farkinda oyunu birakmamam içim elinden geleni yapiyor bir şekilde yanacak ama baklim nereye kadar gidicek birakmayacak olsam +12 bile olmazdi

İlhan abi bırak Allahını seversen charı sat sen en iyisi o itemide sat nerden baksan (1.5bin ytl) eder ailenle ilgilen bu bir oyun sonuçta

• quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

İlhan abi bırak Allahını seversen charı sat sen en iyisi o itemide sat nerden baksan (1.5bin ytl) eder ailenle ilgilen bu bir oyun sonuçta

Onu yazacaktım bende bu anvil kötü bir bağımlılık çünkü tadında bırakmak gerekir , madem aileyle ilgilenmek istiyorsun kendini strese sokcağına o avedonu satar ailenle hoş vakit geçirirsin o parayla
  • İçime doğdu bak bu sefer yanacak.Seni aramıştım hatırlıyorsan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDasweTI

İçime doğdu bak bu sefer yanacak.Seni aramıştım hatırlıyorsan :)

Yada ilhan abi vazgeçtim.Bence geL sen knightta bir ilk yap bu itemi yakmayıp satarak Ailenle hoş bi tatiL geçir :) Tatilden geldiğinde yine başka bi itemle devam edersin ;)
  • quote:

@Num@n ayrilma konudan bu gece işi bitiriyom ya oyunu birakicam forumla beraber yada bu inek item +17 olacak eğer ilerleyen saatlerde forumda online isem +17 olmuştur online olmazsam biri vardi +17 basarken camdan düştü dersiniz

Ben çıkıyorum. Gerisini kaldıramam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

@Num@n ayrilma konudan bu gece işi bitiriyom ya oyunu birakicam forumla beraber yada bu inek item +17 olacak eğer ilerleyen saatlerde forumda online isem +17 olmuştur online olmazsam biri vardi +17 basarken camdan düştü dersiniz

+17 yi gördüm kaçtım pcnin başından geldim hala aynı acaba sonu nereye varacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Kaçma gel buraya

• Evet arkadaşlar bunuda videoya aldim

Oyuna devam bilmem anlatabildim mi
  • nası yani oldumu
  • yuh abi senden ricam bana chitin +8 set ve +9 dual cleaver basar mısın
  • +17 mi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 22 Nisan 2008; 3:49:30 >
  • video yu izlemek istiyorum link plüsss
  • Hayırlı olsun. Bu arada kiracın Ozi kankamdır seni tanıyormuş bir ara laf cypher dan açılınca anladım
  • Koptuk burda Arkadaslarla Abi Helal olsun valla Cok deli basıyorsun
    LegendOfBasıcı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.