Şimdi Ara

böyleleri de mi var ? (komik :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi tane adam bana saldırmış 5 günde girdiğim bi hesap var hiç ilgilenmiyorum aklıma geldikçe giriom oynamıom bile adamın filo daılmış bendeki savunmadan

bende öylesine 1 hafif gönderim dedim filoda komik duruo diye adam filonu geri çek diye bayağı bi yalvardı akşam akşam krize girdim 32 kişilik ittifağı var hepsi filoyu çek dedi
    dedim 1 hafif var diye hala aynı şeyler akşam akşam yerlerdeyim tabi
    dedim 1 hafif avcıdan noolcak ısırmaz merak etmeyin dedim

gonderdiğim kişinin de puani bende yüksek ha zaten ciddiye almıom artık oyunu akşam akşam beni güldürdüler ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 9 Ağustos 2007; 0:53:54 >

• hala devam edio ya inanamıyorum. 1 hafif varrrrrrr diyorum hala inanmıyo ya geri çek ya da vurdururum diyo ulan krize girdim zaten zor yazıorum buraya

ama 5-6 tane daha gelirse en sonunda dalacam ittifagini da tanidiklar var onlar gomer artik ne diyim bu kadar saçma iş olamaz........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 9 Ağustos 2007; 0:58:32 >

• çekme çekme devam adamda puanı yüksek göremiomu filoda kaç gemi olduunu
  • Komedi ya
  • süper yaaa
  • Bence geri çek
    Bunun böylesi savaşı kazandığını görünce havaya girer tepene çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gcalper

Bence geri çek
    Bunun böylesi savaşı kazandığını görünce havaya girer tepene çıkar

çıksa nolcakki adam zati ölesine oynuom dio..hem adamın salam tanıdıkları var arkası salam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki tonla solar uydu vardır ondan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

belki tonla solar uydu vardır ondan olabilir

Ölüm yıldızı geldimi napcağını çok merak ediyorum.
  • en sonunda geri çektim adam şey dedi çocuğa saldırma daha yeni filosu yandı çocuk çok hevesli kırma hevesini dedi

ulan aklıma küçük emrah geldi bi başladım gülmeye

"abi hayır olamaz solarıma hafifi niye soktun hayır olamaz!" <----- şu ifadeden olsaydı göndercektim

abi çok komediydi gulmekten yerlere yattım ya bi de 90 tane roketatarım var gelme sen kaybedersin diyo

ben zaten kaybetmek istiom diyom oradan noolur saldırma diyo

NE HAFİF MİŞ BE....

BİRİNCİYE DE SONDAYLAN DALARIZ ARTIK

• İşte hafifin gücü

Üstat bence adam onlineken casus sondasını %10 hızda yolla büyük ihtimalle 10-15 dk sürer
    adam da o arada ne yapıcağını şaşırır
  • Aynen aynen bende öyle bir bakyım adam beni indirdi sandım 800K falan mal vardı yumh be 3 saniyede harcamışitım
    quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

İşte hafifin gücü

Üstat bence adam onlineken casus sondasını %10 hızda yolla büyük ihtimalle 10-15 dk sürer
    adam da o arada ne yapıcağını şaşırır

• muhaha komedi ya bir hafife tüm ittifakı yıkıyormuşun muhaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyrt

bi tane adam bana saldırmış 5 günde girdiğim bi hesap var hiç ilgilenmiyorum aklıma geldikçe giriom oynamıom bile adamın filo daılmış bendeki savunmadan

bende öylesine 1 hafif gönderim dedim filoda komik duruo diye adam filonu geri çek diye bayağı bi yalvardı akşam akşam krize girdim 32 kişilik ittifağı var hepsi filoyu çek dedi
    dedim 1 hafif var diye hala aynı şeyler akşam akşam yerlerdeyim tabi
    dedim 1 hafif avcıdan noolcak ısırmaz merak etmeyin dedim

gonderdiğim kişinin de puani bende yüksek ha zaten ciddiye almıom artık oyunu akşam akşam beni güldürdüler ya.

dostum kırdın beni ya . karnıma ağrılar girdi. bu arada

• haha komedi gerçekten
  • zuhahaha bana ver allah askına kimmiş ben ona 23 saat 59 dk kalık bir saldırı yapayım hafifle ertesi gün heralde ölür :)
  • Yazık adama valla aksam aksam iyi eğlenmişsin
  • oyun bilmiyorlar oynamaya çalışıyorlar. Bu adam nasıl gelişecek te filo basacak. Saldırılarınıda merak ediyorum. :)))) bendce 10 ha. 10 saldırıyla gönde :))) cinayetten ararlar seni. :)))
  • komedi be ne korkmuş hahahahhaahhahahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.