ewt arkadaşrlar benim raptorum http://img179.imageshack.us/my.php?image=2007124173207gt.jpg Bu da toto ve slayer ım http://img408.imageshack.us/img408/7809/2007124172216bk.jpg nasıl ama
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchudemek ki varmış gören ölünce elinden çıkar tak küçülüo bu kadar basit
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchudemek ki varmış gören gören var bende gördüm sen git onlarla EKMEK kes:D
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchudemek ki varmış gören Bu çok basit bişey Ölünce eline küçültmek istediğin silahı al Öyle oluyo Bunu herkes bilir
quote:Orijinalden alıntı: TechnoDeviLölünce elinden çıkar tak küçülüo bu kadar basit Alıntıları Göster zaten bu itemler benim kendim yaptım arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchuzaten bu itemler benim kendim yaptım arkadaşlar Alıntıları Göster peki baskalarıda bolemi goruyor
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchuzaten bu itemler benim kendim yaptım arkadaşlar Alıntıları Göster ahhh ahha cok gerıden gelıon be kardes bi de onemlı bı sey yapmıs gibi takılıon aaaa ben hiç gormemıstım dememı bekleme
quote:Orijinalden alıntı: __True___Crime__peki baskalarıda bolemi goruyorAlıntıları Göster Ben bi kere belki kıyafetimde küçülür diye çıkartıp takmıştım. Sonuç: Hüsran
quote:Orijinalden alıntı: John PurdewBen bi kere belki kıyafetimde küçülür diye çıkartıp takmıştım. Sonuç: Hüsran Alıntıları Göster bunu yapmayı herkes biliyo
quote:Orijinalden alıntı: __True___Crime__peki baskalarıda bolemi goruyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: __True___Crime__ peki baskalarıda bolemi goruyor hayır arkadaşımla denedim ben
quote:Orijinalden alıntı: NS4Kbunu yapmayı herkes biliyo Alıntıları Göster ark yeni öğrenmiş galiba o dedilde.bi kere elimde stilettolar vardı.çoook eskiydi tabi.savaştaydım.öldüm etrafa bakınıom filan.. silahımı takıp çıkarayım dedim.bi baktım elimdeki stilettolar gözükmüo
quote:Orijinalden alıntı: Rysoark yeni öğrenmiş galiba o dedilde.bi kere elimde stilettolar vardı.çoook eskiydi tabi.savaştaydım.öldüm etrafa bakınıom filan.. silahımı takıp çıkarayım dedim.bi baktım elimdeki stilettolar gözükmüoAlıntıları Göster günaydınn :)
quote:Orijinalden alıntı: John PurdewBen bi kere belki kıyafetimde küçülür diye çıkartıp takmıştım. Sonuç: Hüsran Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HloveJ Ben bi kere belki kıyafetimde küçülür diye çıkartıp takmıştım. Sonuç: Hüsran
quote:Orijinalden alıntı: __True___Crime__peki baskalarıda bolemi goruyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: __True___Crime__ peki baskalarıda bolemi goruyor keşke görseler elimizdeki dandik sanıp bize dalar tüm ezikler
quote:Orijinalden alıntı: karpuzkabuğuquote:Orjinalden alıntı: __True___Crime__ peki baskalarıda bolemi goruyor keşke görseler elimizdeki dandik sanıp bize dalar tüm ezikler Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: MavimsiDünyaAlıntıları Göster WorpaX ismini bu forumda ben tavsiye etmiştim kullanan olmuş demek :D Ben ona şaştım asıl
quote:Orijinalden alıntı: XinuWorpaX ismini bu forumda ben tavsiye etmiştim kullanan olmuş demek :D Ben ona şaştım asılAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: erowerlord WorpaX ismini bu forumda ben tavsiye etmiştim kullanan olmuş demek :D Ben ona şaştım asıl konuda senin önerdiğin nick i beğenmiştim