Şimdi Ara

BOYNER 3000TL HEDİYE ÇEKİ 2500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tekstil #Boyner
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazarlıksız son fiyattır. Önce ödeme sonra çek olarak gönderebilirim. QR kod linkini de göndereceğim. Buradan bana ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

Hediye çeki kullanımı ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

·    Outlet mağazalar dahil tüm BOYNER- YKM mağazalarında ve boyner.com.tr ‘de geçerlidir.

·    Online alışverişlerde sadece satıcısı BOYNER olan ürünlerde kullanılabilir.

·    E-Gift numarası sadece boyner.com.tr ‘de satıcısı BOYNER olan ürünlerde, E-Gift QR Kodu ise Boyner – YKM mağazalarında kullanılabilecektir. Sizlere iletilen QR Kod linki üzerinden hediye çeki numaranızı tanımlatabilirsiniz.

·    Tek siparişte sadece 1 adet E-gift kodu kullanılabilir, birden fazla kod tek faturada birleştirilerek kullanılamaz.

·    Kullanım süresi 2 yıldır. Son kullanım tarihi: 17.12.2026

·    E-Gift yüklenen bakiyeleri farklı alışverişlerde parçalı olarak kullanabilirsiniz.

·    E-Gift bakiyesi üzerinde yapılan harcamalar için nakit veya kredi kartı ile ödeme yapılabilir.

·    E-Gift numarası ve kodları hamilinedir. Kayıp halinde takip edilemez, iptal edilemez ve iadesi yoktur.

·    Hopi Uygulaması kullanılarak Hopi Paracık kazanımında ve kullanımında geçerlidir.

·    Hopi Paracık Kullanımındaki katlı kullanım (booster) kampanyalarında geçerli değildir.

·    E-Gift QR kodları/numarası basılı evrak ya da fotoğraflı doküman şeklinde kesinlikle kullanılamaz

·    E-Gift QR kodu mağazalarda akıllı telefon, tablet vasıtasıyla kullanılmalıdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Alan olmayınca kendim kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner 20.000TL Hediye Çeki
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.