Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu indirimler paylasildigi zaman paylasan kisinin hakki siliniyormu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir koşu ayakkabısı düşünenler Boyner'de Asics'in en iyi serisi Asics Gel Kayano 22 modelini kaçırmasınlar.

Norrmalde 549 Tl satış fiyatı olan ayakkabı şu an %35 indirimle 359 Tl. 300/100 hopi+ boyner15 %15 indirim + %9 avantajix 25 + 10 tl sevgililer günü bonusu ile ayakkabıyı 170 tl ye satın almak mümkün.

Ödeme aşamasında önce hopi kodunuzu sonra boyner15 kodunu girin. Yoksa indirimler birleşmez uyarısı veriyor. Ben bu şekilde aldım ve anında 100 tl hopi yüklendi.

Ayakkabı linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 13 Şubat 2016; 0:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

kampanyayı isteyen pm atsın..

Arkadaşım 5 TL istediğini neden yazmıyorsun, sanki karşılıksız paylaşım yapıyormuş sun gibi anlaşılıyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300/100 lazım yardımcı olacak var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

300/100 lazım yardımcı olacak var mı?

300/100 direkt ödeme sayfasında mı düşüyor yoksa alışveriş sonrası hopi mi yükleniyor?

• Hopi transferi yapılıyormu arkadaşlar. Yapılıyorsa 10 hopi lazım. PM den ulaşabilirsiniz. Nakite çevirmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUT06

quote:

Arkadaşım 5 TL istediğini neden yazmıyorsun, sanki karşılıksız paylaşım yapıyormuş sun gibi anlaşılıyor,

Verseydiniz siz de 5 TL'sini, o kadar zahmete girip hopisini açacak, telefon numaranızı yazıp sizinle paylaşacak. Emeğe saygı dimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

quote:

Verseydiniz siz de 5 TL'sini, o kadar zahmete girip hopisini açacak, telefon numaranızı yazıp sizinle paylaşacak. Emeğe saygı dimi..

Arkadaşın satması ile ilgili problem yok, Çek satış bölümü var orada istediği fiyata satabilir. Burada hopi isteyen mesaj atsın yazıp sonra mesajda 5 TL ye paylaşıyorum demesi Yanlış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

quote:

Arkadaşın satması ile ilgili problem yok, Çek satış bölümü var orada istediği fiyata satabilir. Burada hopi isteyen mesaj atsın yazıp sonra mesajda 5 TL ye paylaşıyorum demesi Yanlış.

Size hak veriyorum, bendeki hoplerin birine denk gelmiş olsa bu kampanya paylaşırdım.
    Maalesef Migros s.m 200/30 dışında işe yarar bir kampanya yok.

• Hayrına gönderebilecek varsa 25/50 hopi alınır

• isteyen olursa boyner 50/10 veya migros 200/30 hopi kampanyası var gönderebilirim.bir karşılık istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 13 Şubat 2016; 9:58:02 >
  • Arkadaşlar ilk iki kişiye atabilirim kampanyayı özelden tel noyu atarsanız.

Ekleme: Gönderdim 3 kişiye

2. Ekleme: 6 kişiye gönderdim sınır yok galiba gönderin arkadaşlar herkes faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 14 Şubat 2016; 13:12:30 >
  • İndirimli ürünlerde hopi puan kullanılamıyor mu yoksa hopi puan kazanılamıyor mu?

Benim puanım yok şu an. Puan kullanmadan alışveriş yapacağım puan kazanmak istiyorum. Gelir mi puan?
  • Şu an için indirimli ürünlerde de hopi kazanılabiliyor.
  • Kazandığı hopiyi satmak isteyen pm atsın lütfen

• Hopi indirimiyle ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek var mı. PM atınız
  • 50/25 gönderebilecek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

İyi bir koşu ayakkabısı düşünenler Boyner'de Asics'in en iyi serisi Asics Gel Kayano 22 modelini kaçırmasınlar.

Norrmalde 549 Tl satış fiyatı olan ayakkabı şu an %35 indirimle 359 Tl. 300/100 hopi+ boyner15 %15 indirim + %9 avantajix 25 + 10 tl sevgililer günü bonusu ile ayakkabıyı 170 tl ye satın almak mümkün.

Ödeme aşamasında önce hopi kodunuzu sonra boyner15 kodunu girin. Yoksa indirimler birleşmez uyarısı veriyor. Ben bu şekilde aldım ve anında 100 tl hopi yüklendi.

Ayakkabı linki

indirim kuponu + avantajix olmuyor deniyor. siz uyeliginizde gordunuz mu %9 odemeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi acik buldum sanirim. Urunum gelirse kargodan buraya yazarim. Hopi mopi ugrasmaniza gerek yok

Gelen pmlerden sonra edit: Hopi degil arkadaslar. Alt limitli hediye cekleri acigi. 100 tl ye 30 tl, 250 ye 75, 500 e 150 tl indirim seklinde. Hopiyle, avantajix le birlesiyorsa muazzam kombolar olabilir. Benim kargom geldiginde soyleyecegim acigi. Ama her turlu once bi magazaya gitmeniz gerekecek haberiniz olsun.

Onemli edit: arkadaslar pm ile sormayiniz. Urunum kargoya verildigi an paylasicam buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 14 Şubat 2016; 14:31:07 >
  • Boyner mobilde kargo bedava. Mobilde 50/25 hopıyi birleştirebilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.