Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online mağaza da axess puan kullanılabiliyor mu?
  • Hopi Ana konusu var mı arkadaşlar... Harcanan hopiler nasıl geri alınır. Hopi kazandığım bir alışverişimden ürünün birisini değişime gönderdim. İade oldu... Benden hopiyi nasıl geri alacaklar şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajix oluyor mu olmjyor mu? sitede de olmaz yaziyor ama hesap yapanlar var nedir durum gercekten kontrol eden var mi. avantajix üyeliğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Hopi Ana konusu var mı arkadaşlar... Harcanan hopiler nasıl geri alınır. Hopi kazandığım bir alışverişimden ürünün birisini değişime gönderdim. İade oldu... Benden hopiyi nasıl geri alacaklar şimdi

Tl olarak kesiyorlar hocam. Başıma geldi çok uğraştım da boş :( Birde benimkisi ayıplı ürün dü

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Hopi Ana konusu var mı arkadaşlar... Harcanan hopiler nasıl geri alınır. Hopi kazandığım bir alışverişimden ürünün birisini değişime gönderdim. İade oldu... Benden hopiyi nasıl geri alacaklar şimdi

Tl olarak kesiyorlar hocam. Başıma geldi çok uğraştım da boş :( Birde benimkisi ayıplı ürün dü

İade edilen ürün 25 liraysa onu kredi kartımdan geri mi alıyorlar. Detayları nedir. İade edeceklerini bilseydim göndermezdim ya la.... Bu hopi olayı çok riskli
  • Çek kullanmazsaniz oluyor hocam ben dün alışveriş yaptım, avantajix iadesi gelmiş bugün.

• 300/100 gönderen olursa çok duacı olurum arkadaşlar
  • Merhabalar.Bende 330 tl lik harley davidson bot almak istiyorum.Elinde hopi 25/50 50/150 100/300 bulunan arkadaş varsa makul bir ücretle/veya ücretsiz gönderebilecek varsa gerçekten cok güzel olur.Tesekkürler :)
  • marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelim dört parça ürün aldınız 50 50 50 50 toplamda 200 tl ve bu iki yüz liralık alışverişten 100 hopi kazandınız.50 tl lik bir ürünü sonradan iade etmeye kalkarsanız sizde 25 tl iade ederler. Çünkü 200 tl de 100 hopi kazandınız ve bunun 50 tl de ki karşılığı 25 hopi. 25 hopi yi iade ettiğiniz 50 liralık ürün tutarından düşürüp öyle iade yaparlar .

Haa eğer hopi hala hesapta duruyorsa hopiyi geri alıp tam iade yapıyorlar bu bahsettiğim olay hopinizi harcamanız durumunda geçerli.

• İadelerde hopiler orantısal olarak alınıyor yani... Bu iyiymiş ben tümünü aldıklarını sanıyordum. Neyse bekleyip göreceğiz artık.

• paracıklı hesap alınır
  • arkadaşlar 50/25 hopi varsa rica etsem alabilirmiyim.Çok makbule geçer :)
  • Arkadaslar 150/50 olan var mi acaba ?

• dik durun boynerden bişey almayın

yılların boynercisiyim avmlerde ilk boynere bakardım

artık hopi olayından sonra kapının öünüden geçmiyorum

network favori firmamdı damatlığım dahil herşeyim network olacaktı ama

artık bitti gözümde inşallah batar
  • eskiden boynerin önünden geçmezdim şimdi hopi puanlarım var diye paso önünden geçiyorum 10-15 civarı siparişimde oldu kendilerini beğenerek takip ediyoruz dh için gene %30 kodunu devreye sokarlarsa kendilerini ihya ederiz
  • aynen.bozdu son günlerde.indirimli ürünlerde hopi işe yaramıyor.
  • 300 e 100 gönderebilecek varmı çok makbule gecer

• Hopi ilk coktiginda boyneri iligine kadar somurenler, sitede bulduklari aciktan yararlanarak alisveris yapmaya kalkiyor ve boyner de buna izin vermiyor. oooow sen misin alisverisi iptal eden, boyner'e dusman kesiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

dik durun boynerden bişey almayın

yılların boynercisiyim avmlerde ilk boynere bakardım

artık hopi olayından sonra kapının öünüden geçmiyorum

network favori firmamdı damatlığım dahil herşeyim network olacaktı ama

artık bitti gözümde inşallah batar

Niye birşey almayalım ? Sahte mal mı satıyor, eksik ürünmü gönderiyor hocam, bilgi verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BULUT06 -- 12 Şubat 2016; 19:44:16 >
  • ayakkabı alıcam banada lazım 300 e 100

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.