Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana lazımda benim hopiye gelmemiş kullnmayacak olan arkadaş varsa ve tarihi geçmediyse haberdar edebilirmi?
  • Hopi herkese gönderilmemiş kişiye özel gönderilmiş, bizde arkadaşına öner diyip telefon numaranızı girip size öneriyoruz, daha sonra sizin hopinize tanımlanıyor kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Hopi herkese gönderilmemiş kişiye özel gönderilmiş, bizde arkadaşına öner diyip telefon numaranızı girip size öneriyoruz, daha sonra sizin hopinize tanımlanıyor kampanya.

İyiymiş...

Peki bunların hepsi kazanımla ilgili değil mi? Hopi kazanmaya yönelik kampanyalar yani. Harcamalar için bişey yok.

Veya harcama yaparken aynı zamanda hopi kazanımı gibi bir durum var mı?
  • Aynen öyle dostum harcamaya yönelik, 300 liralık birşey alıyorsan cepten 300 lira çıkıyor sana 100 hopi veriyor he bunu başka mağazalarda markette falan kullanabiliyorsun. birde boyner kodu var hopi ile birleşiyor (du) şuanda durum ne tam bilmiyorum, birde avantajix bunları onaylarsa alınan ürünler epey bir uyguna geliyor.
  • Kod bana da lazım arkadaşlar. Gönderebilecek varsa numaramı özelden yazayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle dostum harcamaya yönelik, 300 liralık birşey alıyorsan cepten 300 lira çıkıyor sana 100 hopi veriyor he bunu başka mağazalarda markette falan kullanabiliyorsun. birde boyner kodu var hopi ile birleşiyor (du) şuanda durum ne tam bilmiyorum, birde avantajix bunları onaylarsa alınan ürünler epey bir uyguna geliyor.

Hocam peki hem hopiyi harcarken ayni zamanda kazanma gibi bi durum yok dimi?

Mevcut hopini harcarsan ayni zamanda kazanamazsin.

Dogru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Aynen öyle dostum harcamaya yönelik, 300 liralık birşey alıyorsan cepten 300 lira çıkıyor sana 100 hopi veriyor he bunu başka mağazalarda markette falan kullanabiliyorsun. birde boyner kodu var hopi ile birleşiyor (du) şuanda durum ne tam bilmiyorum, birde avantajix bunları onaylarsa alınan ürünler epey bir uyguna geliyor.

Hocam peki hem hopiyi harcarken ayni zamanda kazanma gibi bi durum yok dimi?

Mevcut hopini harcarsan ayni zamanda kazanamazsin.

Dogru mudur?

kazanıyorsun mesela benim önceden 125 tl hopim vardı 360 tl lik sepet yaptım 125 hopiyi kullandım 235 ödedim 300 tl ve üzeri oldugu için 100 hopi geldi tekrardan.

• Arkadaslar koddan bana da lazim. Gonderebilecek olan varsa pm atabilir mi lutfen?

• arkadaşlar boynerden alışverişim olacak kod göndereilecek arkadaş bana pm atabilirmi . yarımcı olacak arkadaşa şimdiden tşkler
  • 150ye 50 yada 300e 100 paylaşabilecek var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bana da 300 e 100 kod ileten olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  • Paylaşan olursa benim de işime yarar pm bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaslar bana da lazim. Gonderebilecek olan varsa pm atabilir mi lutfen?
    Hep isteyen var konuda veren çıkıyor mu bilmem ama
  • Varsa kod olan gönderirse sevinirim, teşekürler

• Varsa kod gonderebilecek sevinirim 150/50 uygundur

• Arkadaşlar 150/50 gönderebilecek var mıdır?
  • arkadaşlar hopiyi seçince indirim kodu alanı gidiyor boyner15 girilmiyor bu sizde de mi böyle ?
  • Arkadaslar alıveris yapıcam 150 / 50 paylaşıcak arkadas var mı acaba ? şimdiden cok tesekkurler :)
  • 150/50 kimsede yok galiba
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Evet o açığı kapatmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.