Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyner 50/25 - 150/50 - 300/100 hopi kampanyası tel numarasını PM den iletene ücretsiz gönderilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana forumdan bir arkadas gonderdi ama onda 50/25 yok. Digerleri var. Acaba anormallik venim hopide mi?

• tüm çekler itina ile gönderilir numaranızı pm atiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo 100/25 gönderebilecek olursa memnun olurum teşekkürler
  • _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt
    ben yollayayım
  • Hopinize 150-50 50-25 300-100 hopi yollanır cep telefonu no öm atın

• 150/50 kod gönderebilecek arkadaş varmı çevrimiçi olan , telefonu ileteyim pmden

HainKost0k gönderdi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle1903ss -- 11 Mart 2016; 11:55:58 >
  • Vay bee. Madem bu kadar gönderecek adam vardı nerdeydiniz şimdiye kadar.
    5 tl için dolmuş buralar.
    Karşılıksız,hopi kazanımı olmadan gönderen bir kaç arkadaş vardı burda, onlara tekrar teşekkür ederim.

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    aynen ilk sayfalarda yazdım bi kaç sefer ve ücretsiz olarak en az 30-40 arkadasa yolladım. hos o arkadasların max yarısı teşekkür etti, diğerleri sanki zaten görevimmiş gibi cevap bile dönmediler :D neyse artık veren arkadas cok, bu kampanya süresince paylaşım yapmayacam. sonrasında yine devam ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, elimde 100 tl yüklü boyner gift card var. Daha önce boynerden alışveriş yapmadım, nasıl yararlanabilirim bu hopiden? Boynerin fiyatlar inanılmaz yüksek.

• Ya ben de 100 paracık kazandım 300/100' den. Bunun kullanım süresi ne kadar? Geçen 20 tl worldpuanı kaçırdım bu yüzden. 100 tl evlat acısı gibi olmasın sonra.
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Hopi kazanim tarihinden sonra bir yil silinmiyor diye biliyorum.

• Boynerden aldığımız ürünü değiştirdiğimizde Gelen Hopi siliniyor değil mi? Bunu aşmanın bir yöntemi yok mu? Yanlış ürün gelmiş, değiştirsem Hopi silinecek.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Boynerden aldığımız ürünü değiştirdiğimizde Gelen Hopi siliniyor değil mi? Bunu aşmanın bir yöntemi yok mu? Yanlış ürün gelmiş, değiştirsem Hopi silinecek.....

Cidden siliniyo mu?
    Ben bu hafta değişime vermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Boynerden aldığımız ürünü değiştirdiğimizde Gelen Hopi siliniyor değil mi? Bunu aşmanın bir yöntemi yok mu? Yanlış ürün gelmiş, değiştirsem Hopi silinecek.....

Hopi şartlarında yazıyormuş. Boyner internet sitesinden aldığın ürünü mağazalardan birebir bile olsa değiştirdiğinde hopiler siliniyor. Ben bunu bilmediğim için 3 kere sipariş verip iptal ettim. En sonunda yeni sezon ayakkabılar stoğa eklendi ve o şekilde alışverişi tamamladım.
  • Abi fifa2016 pc oyun u kampanyası gönderimi yapılır %20 Paracık veriyormuş onunla steamden bedava oyun alınıyor ben denedim. İsteyen yazsın

not: nerde beleş orda ciğerci
  • Boyner 50/25 - 150/50 - 300/100 mevcut, tel numarasını PM den

• 30/150 morhipo isteyen telefon numarasını pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 12 Mart 2016; 15:12:44 >
  • kampanya paylaşımına paracık verince herkes yardım sever olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

aynen ilk sayfalarda yazdım bi kaç sefer ve ücretsiz olarak en az 30-40 arkadasa yolladım. hos o arkadasların max yarısı teşekkür etti, diğerleri sanki zaten görevimmiş gibi cevap bile dönmediler :D neyse artık veren arkadas cok, bu kampanya süresince paylaşım yapmayacam. sonrasında yine devam ederim

Hocam vaktinde karsiliksiz bana da gondermistin sagolasin

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.