Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben 300 lirlık alışveriş yaptım. sepetimde 12 farklı ürün vardı. Herhangi bir ürün tedarik edilemezse aldı
    gım 100 hopi ne olacak ?
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Problem onlardan kaynaklandığı için hopide sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: export20

Şimdi ben 300 lirlık alışveriş yaptım. sepetimde 12 farklı ürün vardı. Herhangi bir ürün tedarik edilemezse aldı
    gım 100 hopi ne olacak ?

Hopinin ne yapacağı belli olmadığı kadar artık orantısal olarak hopini alıyorlar.(Burası kesin) Tedarik edilemeyen ürün için bazen hediye çeki verebiliyorlar

• Peki bir şey daha sorayım. şimdi boyner bizim hem indirim çeki hem hopi aldığımızdan haberdar dimi ? Ben dün 2 kez 300 liralık sepet yaptım yenisezon20 k
    ullandım 60 lira indirim oldu birde üstüne 100 hopi aldık. 140 a gelmiş oldu. Tedarikde sıkıntı olursa bunu farkedip hopinin tamamını çekme durumları olurmu ?

Ayriyetten bu bahsettiğim olayı arkadaşa ayakkabı almaya çalışırken uygulayamadım neden ? yani %20 indirim çeki ve hopiyi birleştiremedim sebebi ne ?
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım süreci: çek ve hopi ilk etaptan beri boyner tarafından yasak idi, çek girdikten sonra hopi girince "çek ile Beraber hopi kullanamazsın" diyordu, ama hopi girdikten sonra çek girince kabul ediyordu sistemleri, 3 hafta önce falan bu da engellendi boyner tarafından, ama sistem yine açık verdi, buna göre hopi girdikten saniseler içinde kod girilip indirim alındı, ama bu boynerin bilgisi dahilindedir denemez, evet isteseler o siparişleri iptal edebilirlerdi etmediler ve gönderdiler.

Sonuç itibariyle hopi ve çek birlikte kullanmak ilk etaptan beri yasaktı

• Geçenlerde 2 ürün aldım 25 er den 50 paracık kazanmıştım. Ürünler istediğim gibi çıkmadığı için iade ettim ancak hopiler hala alınmadı. İade etmelerinin üstünden nerden baksanız bi 2 hafta geçti. Unutmuşlarmıdır yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: export20

Şimdi ben 300 lirlık alışveriş yaptım. sepetimde 12 farklı ürün vardı. Herhangi bir ürün tedarik edilemezse aldı
    gım 100 hopi ne olacak ?

orantısal olarak kesıolar benım 7 tl tabak iptal ettiler 300 tl siparişte 14 hopim gitti..daha adam akıllı oturtturamamıslar sıstemı..kendı kafasına gore oran uyduruyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Geçenlerde 2 ürün aldım 25 er den 50 paracık kazanmıştım. Ürünler istediğim gibi çıkmadığı için iade ettim ancak hopiler hala alınmadı. İade etmelerinin üstünden nerden baksanız bi 2 hafta geçti. Unutmuşlarmıdır yoksa?

Mağazaya mı iade ettiniz boynere mi gönderdiniz. İade olduğuna dair. Mağazaya iade ediyorum deyip mağaza iade fişi düzenlemediyse daha iade olmamıştır.

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Kargoyla gönderdim ,para da yattı

• boyner.com.tr 150 lira ve üzeri alışverişe 25 TL , 300 lira ve üzeri alışverişe 50 TL hopi kazanma kampanyalarını

ve

morhipo 100 lira ve üzeri alışverişe 25 TL hopi kazanma kampanyasını gönderirim ücretsiz

pm ile tel no atın
  • Boyner 150/50 300/100 den sonra 150/25 300/50 kazananımı baya az olmuş isteyene gönderebilirim bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki hopi kampanyalarını isteyen telefon numarasını pm atsın (lütfen kullanacaklar istesin)

boyner magaza tüm ürünler 10/50

boyner.com.tr tüm ürünler 25/150, 50/300

network yaz sezonu 40/200

morhipo tüm ürünler 25/100

altınyıldız mazaga tüm ürünler 10/50

beymen club magaza ve beymenclub.com yaz sezonu ilk alışverişe 50

beymen mazaga ve beymen.com 100/500

beymen business tüm ürünler 10/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 23 Mart 2016; 16:06:09 >
  • Boyner Ykm 50 Tl ve üzeri alışverişinde10 Paracık
    Morhipo 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 Paracık kazan
    Beymen 2016 ilkbahar/yaz 500tl de 100 Paracık
  • Beymende ilkbahar/yaz sezonu alışverişlerinde 50 paracık'a kadar paracık 4 kat değerli isteyen pm
  • beyler ve bayanlar bende de ;
    Fabrika 100 tl üzeri 20 hopi kampanyası var isteyen olursa gönderebilirim. son kullanım tarihi 24 mart
  • İnternetten alınan ürünün faturasıyla boyner'e gitsek değiştirme kartı temin edebilir miyiz bunun için? Bilgisi olan var mı?
  • boyner magaza tüm ürünler 10/50, 25/150, 50/300

network yaz sezonu 40/200

morhipo tüm ürünler 25/100

altınyıldız mazaga tüm ürünler 10/50

beymen club magaza ve beymenclub.com yaz sezonu ilk alışverişe 50

beymen mazaga ve beymen.com 100/500

beymen business tüm ürünler 10/50
    |
    bu kampanyaları isteyenler özelden tlf numarasını yazıp mesaj atsın
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    yapılır
  • Boyner 150/25 300/50 morhipo 100/25 davet yollanır cep telefonu numara öm atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanya biten fırsatlara taşınmalı.

ya da konu başlığı güncellenmeli.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.