Bildirim
Boyner.com İndirim Kodları Bilemeyenler İçin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boyner anahtar kartını Hopi ile eşleştirebilen var mı? Sistem hata veriyor sanki. -
internetten yapılan alısverişlerde gecerli degil mi ? -
Evet mağazada yaptığınız alışverişin fişinde online alışverişte kullanabilmeniz için kod bulunur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç keredir alışveriş yaptım ama kod çıkmadı. Acaba e-fatura da olur mu dedim ama orda da yok:S -
Hala boynerden alışverişe devam ediyor musunuz....
quote:
Orijinalden alıntı: risus_185
Boyner mağazalarından tutar farketmeksizin boyner kartınızla yaptığınız alışverişlere boyner.com da geçerli 100-30 250-75 500-150 indirim kodu fişte yazar.Boşuna 15-20tl vermeyin bu kodlara çek satış bölümünde..
Bu faturadaki kodların geçerlilik süresi nedir. Bir de oranını deneme yanılma yolu ile mi öğreniyoruz
Online alışverişlerde durum nasıl? Kodu nereden alacağız?
ben bu fişi nerden alıyoruz anlamadım. daha dün alışveriş yaptık kod falan yok. fatura harici birşeyde vermediler. kredi kartından çektirdiğim için fiş aldım hepsi o kadar. o fişte pos fişi zaten. -
Merhaba;
En son kampanya 1 Nisan'da sona ermişti.Tekrar başlamamış olabilir.
artık hopiyle yaptırdıkları için alışverişi,kod çıkmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X