Şimdi Ara

BOYNER DE ADIDAS%50 INDIRIMAYIN 1 2 3 UNE KADAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
6.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resmen kandırıldık boyner tarafından hopi de de aynı çamuru yaptılar.siparişler iptal ediliyor neden belirtilmeden arıyorum neden iptal ettiniz stokta yok diyor alırken vardı diyorum kem-küm ulan arayıp söyleseniz belki olan bedenle değiştireceğim iptal olmuş bile diyor kıs kıs gülerek muz cumhuriyetinde yaşıyoruz sanki haram zıkkım olsun 5-6 gündür paramı kullanıyorlar birde nuvo ile aldık beklede iade olsun 6 ayda nuvoya.2 siparişim kaldı onlar sitede stokta fakat 5 gündür göndermiyorlar,bugün aradılar temin edemiyoz 1-2 gün daha bekleyin diyor ulan mayo aldık yaz bitti yapacağınız işe tüküreyim,sakın arkadaşlar ne bunlardan bir ürün alın nede aldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 6 Ağustos 2015; 20:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

ürünü gelen varmı? boyner çamura yatacak galiba yine, hopi' de de siparişleri iptal etmişlerdi,boynerin internet mağaza yönetimi sıkıntılı galiba aynı grup olmasına rağmen morhipo böyle değil,trendyol bile nerdeyse bedavaya aldığımız ürünleri göndermişti boyner yine kod kullandık diye yollamıyacak sanırım ürünleri.

Çantayı şimdi teslim almak üzereyim , magaza teslim olarak secmistim boylece kargo parasida vermedik :)

adamlar zaten göndermiyecekleri için kargo bedavaydı ben alırken.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

ürünü gelen varmı? boyner çamura yatacak galiba yine, hopi' de de siparişleri iptal etmişlerdi,boynerin internet mağaza yönetimi sıkıntılı galiba aynı grup olmasına rağmen morhipo böyle değil,trendyol bile nerdeyse bedavaya aldığımız ürünleri göndermişti boyner yine kod kullandık diye yollamıyacak sanırım ürünleri.

Çantayı şimdi teslim almak üzereyim , magaza teslim olarak secmistim boylece kargo parasida vermedik :)

adamlar zaten göndermiyecekleri için kargo bedavaydı ben alırken.

Ben ürünü teslim aldım ama ben çanta almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 defa sipariş gectım bırısı elıme ulastı ayakkabıydı. dıgerı fatura kesıldı yazıyor gelecek sanırım . 3. cu sıparısım ise hala Siparişiniz hazırlanıyor. yazıyor duurm bundan ıbaret
  • ürünü hala yollanmayanlar kötü habere kendılerını alıştırsalar ıyı ederler ... 2 parça ürünüm ıptal olmus gerısınde zaıat yok !! ama cnm sıkıldıı gerceketende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.